Noutati
     Forum 
       Musica
       DOWNLOAD 
     Telefonie Mobila

    –––––––––––––––
    TV Online
      Filme Online
     Radio Online
     FotoEdit Online
     Dictionar
 
Forma de Logare
Loginul Dvs. (username):
Parola (Password):
Ţine minte(
Arhiv
«  Martie 2024  »
DLMMeJVS
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Caută
Prieteni
Useri Online

Total online: 1
Oaspeti: 1
Useri: 0
 
 
 
Prima pagină » Arhiva de noutati

Nemţii, cunoscuţi pentru punctualitate, sunt îndemnaţi să stabilească o dată exactă în timpul săptămânii pentru a face sex. Sfatul a fost lansat de terapeuţii în materie de sex din Germania, care au afirmat că este un mit faptul că doar sexul spontan este cel mai bun.

Sfatul a fost dat de cunoscutul terapeut german Barbara Balldini, susţinută de alţi experţi în sexologie precum Ariane von Thuengen, consilier marital din Munchen. Barbara Balldini a spus: "Este una dintre cele mai mari probleme într-o relaţie, atunci când unul dintre parteneri vrea să facă dragoste, iar celălalt, nu. Pentru a elimina aceste tensiuni, cuplurile ar trebui să stabilească o dată fixă în fiecare săptămână pentru a face dragoste." "Mulţi oameni cred că a avea o zi stabilită pentru sex ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 455 | Data: 2009.07.17 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Starul Real Madrid Cristiano Ronaldo s-a îndrăgostit de o italiancă, devenită faimoasă după ce a participat la ediţia locală a Big Brother şi care şi-a scos la licitaţie virginitatea pentru 1 milion de euro.

Fostul fotbalist de la Manchester United a fost surpins de fotografi în două cluburi cu starleta Raffaella Fico, potrivit revistei italiene "Chi". Fico le-a confirmat jurnaliştilor italieni că ea şi Ronaldo sunt un cuplu. Raffaela a spus: "Vorbim mult la telefon, iar eu am început să învăţ portugheza. Cred că relaţia noastră este sinceră şi nu vreau să pierd ce avem împreună. Mi-e frică să nu fac vreo greşeală. Nu vreau să vorbesc despre ce este între noi pentru că nu se întâmplă pentru public şi nu vreau să îl pierd."

Revista a publicat fotografii ale cuplului împ ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 529 | Data: 2009.07.16 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Putetea minţii pare într-adevăr nemărginită, iar persoanele paralizate au o nouă speranţă. Experimentele arată că într-un viitor nu foarte îndepărtat, vom putea mişca obiecte doar cu puterea gândului. Deocamdată, o fac maimuţele.

Secretul care face ca maimuţa să mişte braţul robotic este un cip. Mai precis, unul implantat cu ajutorul unor electrozi în cortex, care îi permite să se folosească de braţ ca şi cum ar fi al ei. De câte ori îşi face tema, maimuţa primeşte ca recompensă o înghiţitură de apă. Experimentele de la Universitatea din Pittsburgh au însă un scop foarte uman. "Va fi posibil ca cineva paralizat din cauza rănirii măduvei spinării să fie capabil, cu ajutorul unui braţ, să poată lua un pahar cu apă, să ducă paharul la gură şi să bea cu propria lor putere, doar gând ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 456 | Data: 2009.07.16 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Până la alegerile parlamentare anticipate din Republica Moldova au mai rămas 15 zile. Forfota electorală a depăşit limitele unei confruntări politice şi a devenit periculoasă pentru oamenii simpli. La Chişinău, simpatizantul unui partid de opoziţie a fost înjunghiat, iar la Nisporeni persoane înarmate ameninţă localnicii că-i vor împuşca dacă vor îndrăzni să rupă afişele cu secerea şi ciocanul încleiate noaptea pe gardurile gospodarilor.

Publicistul Petru Bogatu descrie cel mai reuşit într-un editorial apărut în Jurnal de Chişinău atmosfera în care se desfăşoară campania electorală din Republica Moldova: "Agresivi, înrăiţi şi românofobi, comuniştii par goniţi de o spaimă cumplită. Campania lor electorală dovedeşte nu atât calcul politic, cât o groază nebu ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 427 | Data: 2009.07.16 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

De ce după 17 ani de la declanşarea conflictului transnistrean, R. Moldova nu a înregistrat niciun progres în reglementarea diferendului.

Unul din motive ar putea fi afacerea comună între două familii: Voronin - Smirnov. Potrivit preşedintelui PLDM, Vlad Filat, cele 2000 de ha de pădure din apropierea localităţii Copanca au fost privatizate, iar în acest teritoriu se cresc mistreţ. 50 la sută din acţiuni le deţine pretinsul lider de la Tiraspol, Igor Smirnov ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 514 | Data: 2009.07.15 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Regimul separatist de la Tiraspol a inceput procedura de schimbare a constitutiei Transnistriei cu Legea Suprema a Federatiei Ruse.

O comisie speciala a discutat deja proiectul acestui document, in prezenta generalului Igor Smirnov. Urmeaza o vacanta de doua saptamani pentru ca Evgheni Sevciuk, presedintele asa-zisului parlament de la Tiraspol, si-a dat demisia. Sevciuk era considerat singurul oponent al lui Smirnov. Ministerul Reintegrarii de la Chisinau a ramas impasibil fata de adoptarea imnului si a constitutiei ruse. Mai mult, comunistii lui Voronin considera ca nu este un amestec al Rusiei in treburile interne ale R. Moldova, fiind o chestiune interna a regimului de la Tiraspol.
Vizitatori: 539 | Data: 2009.07.15 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Cel puţin un milion de dolari urmează să ramburseze Iurie Roşca băncii în proces de lichidare „Investprivatbank”, pentru credite primite în ianuarie 2008 de către două ONG-uri controlate de el.

Declaraţiile anterioare ale directorului băncii, Ivan Chirpalov, precum că Roşca şi-a întors deja datoriile au fost făcute, probabil, din frică - actele pentru imobilele gajate (în unul din care se află redacţia „Flux”) de la Oficiul Teritorial Cadastral Chişinău arată că datoriile încă n-au fost achitate. Dacă vicepremierul şi-a menţinut controlul şi asupra clădirii de pe V. Pârcălab, 43, atunci datoria sa faţă de „Investprivatbank” depăşeşte 28 de milioane de lei. La sfârşitul lunii mai, când abia se afla despre deficitul acut de lichidităţi la „Investprivatbank”, Ivan Chirpalo ... Citeste mai mult »

Vizitatori: 539 | Data: 2009.07.15 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Centrul de telecomunicaţii speciale din cadrul Serviciilor de Informaţii şi Securitate al Republicii Moldova afirmă că site-ul Preşedinţiei a fost atacat, în 10 aprilie, de pe un IP românesc.

Instituţia afirmă că a depistat, în 8 aprilie, "un atac cibernetic masiv (DDoS), orientat spre blocarea funcţionării resurselor informaţionale ale Aparatului Preşedintelui Republicii Moldova", iar analiza incidentului a demonstrat că "atacul a fost organizat de către un hacker sau un grup de hackeri, prin intermediul unei reţele 'Botnet' care reprezintă o reţea de calculatoare virusate". În urma verificării detaliate a fişierelor de statistică, Centrul de telecomunicaţii speciale afirmă că a constat că sursa atacului reprezintă o reţea controlabilă de calculatoar ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 404 | Data: 2009.07.14 | Rating: 5.0/1 | Comentarii (0)

Vicepresedintele legislativului Republicii Moldova care a votat Declaratia de independenta, Ion Hadarca: Declaratia lui Tkaciuk este o "tampenie".

Candidatul comunist Mark Tkaciuk a declarat pentru publicatia Stirea Zilei ca originalul declaratiei de Independenta a Republicii Moldova nu a ars, penru ca acesta "este la Bucuresti". Tkaciuk spune ca nu stie exact cum a ajuns documentul la Bucuresti, intrucat "nu se afla, temporar, in Republica Moldova in acea perioada". In schimb, Tkaciuk spune ca documentul, adoptat la 27 august 1991, proclama o independenta temporara, deoarece, ulterior, R. Moldova "urma sa se uneasca cu Romania". Totodata, Tkaciuk spune ca a intrebat de persoane responsabile si nimeni nu a putut sa-i spuna daca Declaratia de Independ ... Citeste mai mult »

Vizitatori: 547 | Data: 2009.07.14 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Într-o ţară cu sute de atentate politice şi răpiri în fiecare an, protecţia personalităţilor devine prioritate de stat. Surprinzător, cei mai căutaţi bodyguarzi din Columbia sunt însă femeile.

Poliţia columbiană antrenează sute de femei pentru paza demnitarilor Vezi Galerie Articol. Pregătire psihică şi antrenamente cu nimic mai prejos faţă de cele pentru bărbaţi, ani buni de exerciţii şi un salariu motivant. Sunt ingrediente care fac ca sute de femei să se înscrie la şcoala specială organizată de ministerul columbian de Interne, nu departe de Bogota. Pregătirea femeilor are o dublă semnificaţie în această ţară latino-americană, unde o astfel de meserie a fost, până acum, un privilegiu al bărbaţilor. Autorităţile au spus că necesar ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 468 | Data: 2009.07.13 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 21 22 »