Noutati
     Forum 
       Musica
       DOWNLOAD 
     Telefonie Mobila

    –––––––––––––––
    TV Online
      Filme Online
     Radio Online
     FotoEdit Online
     Dictionar
 
Forma de Logare
Loginul Dvs. (username):
Parola (Password):
Ţine minte(
Arhiv
«  Iulie 2009  »
DLMMeJVS
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Caută
Prieteni
Online Useri

Total online: 1
Oaspeti: 1
Useri: 0
 
 
 
 
Prima pagină » 2009 » Iulie » 17 » Culmea punctualităţii nemţeşti: sex la oră fixă

Culmea punctualităţii nemţeşti: sex la oră fixă
11:14 AM
Nemţii, cunoscuţi pentru punctualitate, sunt îndemnaţi să stabilească o dată exactă în timpul săptămânii pentru a face sex. Sfatul a fost lansat de terapeuţii în materie de sex din Germania, care au afirmat că este un mit faptul că doar sexul spontan este cel mai bun.

Sfatul a fost dat de cunoscutul terapeut german Barbara Balldini, susţinută de alţi experţi în sexologie precum Ariane von Thuengen, consilier marital din Munchen. Barbara Balldini a spus: "Este una dintre cele mai mari probleme într-o relaţie, atunci când unul dintre parteneri vrea să facă dragoste, iar celălalt, nu. Pentru a elimina aceste tensiuni, cuplurile ar trebui să stabilească o dată fixă în fiecare săptămână pentru a face dragoste." "Mulţi oameni cred că a avea o zi stabilită pentru sex nu este deloc romantic şi cred că doar sexul spontan este plăcut", a adăugat aceasta.

Von Thuengen, care activează în cadrul grupului Pro Familia, a spus:
"Cuplurile ar trebui să îşi stabilească o dată fixă cel puţin o dată pe săptămână – asta poate avea un efect benefic asupra relaţiie lor. Are un efect pozitiv în special pentru cuplurile foarte ocupate, care trebuie să se asigure că includ sexul în orarul lor (...) Unele femei îşi pierd apetitul faţă de sex după naşterea unui copil, iar o astfel de strategie poate avea rezultate foarte bune".
Vizitatori: 456 | Adaugat de: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comentarii: 0

Name *:
Email *:
Code *: