Noutati
     Forum 
       Musica
       DOWNLOAD 
     Telefonie Mobila

    –––––––––––––––
    TV Online
      Filme Online
     Radio Online
     FotoEdit Online
     Dictionar
 
Forma de Logare
Loginul Dvs. (username):
Parola (Password):
Ţine minte(
Arhiv
«  Aprilie 2024  »
DLMMeJVS
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Caută
Prieteni
Useri Online

Total online: 1
Oaspeti: 1
Useri: 0
 
 
 
Prima pagină » Arhiva de noutati

După alegerile din 29 iulie, comuniştii au creat în mod special o situaţie politică incertă, pentru a încerca o lovitură de stat. Toată lumea trecută şi educată prin sistemul sovietic ştie că bolşevicii n-au vrut niciodată să cedeze puterea în mod democratic.

Unii susţin că ei nu o vor ceda civilizat nici acum. Lucrul acesta se vede clar din felul cum maşinile propagandistice ale PCRM vor să facă o sperietoare din Mihai Ghimpu, noul preşedinte al parlamentului. Tot mai mulţi cititori ne atenţionează că în structurile de forţă sunt pregătite scenarii care să provoace lumea la revolte - motiv ca poliţia şi serviciile secrete să fie mobilizate la înăbuşirea democraţiei în R. Moldova. De data aceasta, un rol apa ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 604 | Data: 2009.09.07 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

La sfârşitul săptămânii trecute, preşedintele încă în exerciţiu al R. Moldova, Vladimir Voronin, a participat la adunarea festivă a aniversării a 18-a de la fondarea Serviciului Vamal.
... Citeste mai mult »
Vizitatori: 546 | Data: 2009.09.07 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Secretarul de Stat al SUA a dispus deschiderea unei anchete asupra acuzaţiilor potrivit cărora gardienii angajaţi să păzească ambasada americană din Afganistan s-au implicat în acte „deviante şi obscene“.

Hillary Clinton a luat decizia după ce un grup independent i-a înaintat un dosar de 10 pagini, în care se afirma că gardienii ambasadei organizează petreceri şi orgii în care sunt implicate prostituate şi acte de umilire rituală asociate îndeobşte cu iniţierile în bandele interlope. La dosar erau anexate fotografii şi înregistrări video, menţionează „The Guardian“. În cele 10 pagini există şi transcrierea unui e-mail expediat de un gardian aflat încă la datorie, în Kabul, potrivit căruia colegii şi şefii săi „urinează pe oameni, mănâncă fulgi de cartofi prinşi între fese, be ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 597 | Data: 2009.09.06 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Rusia, UE şi pro-europenii de la Chişinău au exercitat presiuni asupra liderului comunist pentru ca acesta să se retragă.

Demisia liderului în exerciţiu de la Chişinău, anunţată oficial ieri după-amiază după o avalanşă de informaţii contradictorii, nu este o simplă decizie personală, luată într-un moment de luciditate, ci rezultatul unor presiuni exercitate de diferiţi factori, apreciază analiştii politici moldoveni. Jurnalistul Vitalie Călugăreanu, moderatorul unui talk-show politic la „Jurnal TV", a declarat pentru EVZ că în spatele demisiei lui Voronin se află atât factori interni, cât şi externi. „Pe de o parte, liderul comunist a fost supus presiunilor exercitate de Rusia şi UE pentru că atât Moscova, cât şi Bruxelles au înţeles că puterea s-a schimbat la Chişinău şi ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 588 | Data: 2009.09.06 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Discursul preşedintelui Moldovei, Vladimir Voronin, la şedinţa de miercuri în care Guvernul a demisionat, a stârnit de mai multe ori hohotele de râs ale jurnaliştilor din sala de presă.

Liderul comuniştilor Voronin a adus elogii guvernării PCRM pe ansamblu:

"S-au depus eforturi şi aceste succese se datorează reformelor efectuate de comunişti în medicină. Ţin minte cum FMI obliga guvernul la sfârşitul anilor '90 să închidă instituţiile de medicină primară. Noi am deschis în acest an 15 centre. Medicul trebuie să fie lângă cetăţean, atunci creşte durata vieţii", a declarat Voronin, în condiţiile în care presa a scris în repetate rânduri că familia sa are o afacere în domeniu.

El nu a omis nici asistenţa pentru persoanel ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 554 | Data: 2009.09.05 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Vladimir Voronin a confirmat faptul că a demisionat din funcţia de preşedinte al Republicii Moldova. " Îmi anunţ demisia din funcţia de preşedinte al Republicii Moldova şi voi deveni un deputat de rând!", a declarat el miercuri, citat de Unimedia.md.

Iată declaraţia integrală a lui Vladimir Voronin:

"Eu, în calitate de preşedinte al partidului, nu am de gând ca în acest moment crucial pentru ţară şi pentru partidul nostru să rămân într-o poziţie destul de dubioasă şi ambiguă, exercitând atribuţiile şefului de stat. Nu am nici nici motive morale şi nici politice pentru a deţine această înaltă funcţie în stat. Categoric nu pot să accept calea, pe care acum vor să conducă ţara. Şi din acest motiv, anunţ că trec în Parlament în calitate de simplu deputat, pentru ca ... Citeste mai mult »

Vizitatori: 587 | Data: 2009.09.04 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Michael Jackson va fi inmormantat pe 3 septembrie, intr-un sicriu placat cu aur si fixat in ciment, iar cei trei copii ai starului i-au scris scrisori de adio tatalui lor, care vor fi puse in interiorul sicriului, a declarat fratele starului, Marlon, intr-un interviu acordat ziarului britanic “The Mirror”.

Prince Michael, in varsta de 12 ani, Paris - 11 ani si Blanket - de 7 ani au scris “Tati, te iubim, ne este dor de tine” pe biletele care vor fi puse in sicriu, alaturi de iconica manusa alba a starului.

Sicriul placat cu aur costa circa 18 mii de lire sterline (aproximativ 20 de mii de Euro), iar starul va purta o peruca special realizata. De asemenea, el va fi machiat pentru a fi inmormantat ca si cum s-ar pregati sa intre in scena “pentru o ultima plecaciune”.

... Citeste mai mult »

Vizitatori: 586 | Data: 2009.09.01 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Actriţa Angelia Jolie va fi invitată să joace rolul principal în filmul realizat de Valeriu Jereghi, Francesco Gagliardi şi Nikita Mihalkov "Dragostea şi Războiul". Pelicula este bazată pe romanul lui Valeriu Jereghi cu acelaşi nume.Potrivit lui Francesco Gagliardi, producătorul general al filmului, scenariul va fi expediat actriţei şi toată echipa speră ca aceasta să accepte rolul uneia din cele trei fete care fac subiectul peliculei.

Filmările vor avea loc în Moldova, cu participarea unei echipe de actori din Italia, SUA, Rusia şi R. Moldova. Acţiunea din "Dragostea şi Războiul" se desfăşoară în timpul celui de-al doilea război mondial şi e bazat pe o poveste de dragoste dintre trei fete dintr-un sat moldovean şi trei soldaţi, român, rus şi italian.
Vizitatori: 588 | Data: 2009.08.30 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Producatorul de bauturi racoritoare Coca-Cola HBC isi va inchide fabrica din Iasi si va transfera capacitatea de productie in Republica Moldova, ca urmare a consolidarii operatiunilor sale de imbuteliere, se arata intr-un comunicat al companiei.

Totodata, activitatile de productie de la fabrica de imbuteliere a apelor minerale din Floreni vor fi transferate la fabrica din Poiana Negri. Mugurel Radulescu, director relatii publice si comunicare al Coca-Cola HBC, a declarat pentru HotNews.ro ca fabrica din Floreni va intra in conservare, urmand a fi folosita cand vor exista varfuri de cerere. In acelasi timp, depozitul companiei din Iasi va fi reorganizat si va functiona ca Centru de Distributie in cadrul infrastructurii existente. Operatiunile de vanzari, ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 555 | Data: 2009.08.28 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Vladimir Voronin acuză Uniunea Europeană de "standarde duble şi rea-voinţă". În opinia liderului comunist, doar Rusia "are o atitudine de adevărat prieten faţă de Republica Moldova".

Rezultatele scrutinului legislativ de miercuri din R. Moldova anunţate de Comisia Electorală Centrală după centralizarea a 98% dintre buletinele de vot arată că cele mai multe mandate (48) le-au obţinut comuniştii, dar nicio formaţiune nu are voturile necesare (61) pentru alegerea preşedintelui. Eşecul repetat al Parlamentului ales la 5 aprilie de a numi un preşedinte al ţării a dus la convocarea alegerilor anticipate de ieri, 29 iulie.

După numărarea a 98% dintre buletinele de vot, Comisia Electorală Centrală a anunţat că Partidul Comuniştilor a obţinut 45,1% din voturi, ceea ce i-ar aduce 48 ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 567 | Data: 2009.07.30 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

« 1 2 3 4 ... 21 22 »