Noutati
     Forum 
       Musica
       DOWNLOAD 
     Telefonie Mobila

    –––––––––––––––
    TV Online
      Filme Online
     Radio Online
     FotoEdit Online
     Dictionar
 
Forma de Logare
Loginul Dvs. (username):
Parola (Password):
Ţine minte(
Arhiv
«  Iunie 2009  »
DLMMeJVS
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Caută
Prieteni
Useri Online

Total online: 1
Oaspeti: 1
Useri: 0
 
 
 
Prima pagină » 2009 » Iunie » 24

Pentagonul a anunţat marţi înfiinţarea unui comandament militar însărcinat să reacţioneze faţă de atacurile informatice şi să lanseze ofensive pe internet, în contextul în care reţelele americane digitale sunt atacate tot mai des de hackeri şi spioni, transmite AFP.

Noul comandament informatic, aflat sub autoritatea Comandamentului Strategic American (STRATCOM), va începe să funcţioneze în toamnă, a anunţat un purtător de cuvânt al Pentagonului, precizând că responsabilităţile acestuia vor fi limitate la domeniul militar. "Riscurile legate de securitatea informatică se numără printre cele mai mari provocări economice şi de securitate naţională din secolul al XXI-lea", scria recent într-un raport Casa Albă, ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 450 | Data: 2009.06.24 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

O busculadă violentă ca în filmele poliţiste cu pumni şi nasuri sparte, cu îmbrânceli şi lovituri, s-a produs, la sfârşitul săptămânii trecute, în una din sălile de şedinţă a Judecătoriei Călăraşi.

În chiar momentul când judecătoarea Valentina Kriucikova pronunţa sentinţa în cazul a trei foşti poliţişti ai batalionului cu destinaţie specială „Fulger”, judecaţi pentru maltratarea unui locuitor al satului Hirova, unul din cei trei inculpaţi, la auzul pedepsei de şase ani de închisoare stabilit de instanţă s-a repezit către un martor, aplicându-i două lovituri puternice în faţă, ultimul căzând jos. Imediat s-a declanşat o busculadă în care au fost atraşi mai mulţi din cei prezenţi în sala arhiplină, timp în care un al ... Citeste mai mult »

Vizitatori: 423 | Data: 2009.06.24 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Comparativ cu campania electorală precedentă, modul de finanţare a partidelor în campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate va fi monitorizat cu stricteţe.

Despre acesta a declarat marţi pentru presă vicepremierul Iurie Roşca, liderul Partidului Popular Creştin Democrat (PPCD) la depunerea de flori cu ocazia împlinirii a 19 ani de la declararea suveranităţii R.Moldova. După cum transmite INFOTAG, vicepremierul a spus că practica din campaniile electorale precedente arată că este foarte dificil să se monitorizeze devizul de cheltuieli al partidelor în campania electorală şi că acum acest lucru se va realiza cu ajutorul organelor de drept.

"Noua lege a partidelor politice nu prevede restricţii majore cu pri ... Citeste mai mult »

Vizitatori: 399 | Data: 2009.06.24 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

„Acei membri ai Guvernului care sunt pe lista PCRM, începând cu ziua de astăzi, vor fi toţi oficial degrevaţi din funcţie şi vor participa în campania electorală numai în ceea ce ţine de activităţile electorale.

În ceea ce priveşte activităţile de stat, aceştia nu vor participa deoarece vor fi suspendaţi", a declarat, marţi, 23 iunie, într-o conferinţă de presă, reprezentantul PCRM, Sergiu Sârbu.

Sârbu a accentuat că, potrivit legislaţiei, primele persoane în stat nu sunt obligate să degreveze, astfel premierul Zinaida Greceanâi şi preşedintele în exerciţiu Vladimir Voronin îşi vor continua activitatea. "Codul electoral prevede expres cine trebuie să degreveze, şeful statului şi ... Citeste mai mult »

Vizitatori: 574 | Data: 2009.06.24 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)