Noutati
     Forum 
       Musica
       DOWNLOAD 
     Telefonie Mobila

    –––––––––––––––
    TV Online
      Filme Online
     Radio Online
     FotoEdit Online
     Dictionar
 
Forma de Logare
Loginul Dvs. (username):
Parola (Password):
Ţine minte(
Arhiv
«  Iunie 2009  »
DLMMeJVS
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Caută
Prieteni
Useri Online

Total online: 1
Oaspeti: 1
Useri: 0
 
 
 
Prima pagină » 2009 » Iunie » 25

Liderul PPCD şi noul viceprim-ministru, Iurie Roşca neagă faptul că Voronin i-ar fi propus să-l facă preşedinte al R. Moldova, aşa cum s-a zvonit anterior în presă.

Potrivit publicaţiei de limbă rusă Moldavschie Vedomosti, Voronin i-ar fi propus funcţia de preşedinte al ţării, în următoarele alegeri prezidenţiale care ar trebui să urmeze anticipatelor de la 29 iulie.

"În timpul discuţiei, Voronin mi-a spus că îmi încredinţează funcţia de vicepremier pentru a ameliora relaţiile cu România şi, ulterior, pentru a-mi oferi posibilitatea de a candida la funcţia de preşedinte al ţării", ar fi declarat Iurie Roşca, potrivit sursei citate.

Astăzi, Roşca a avut, însă, o altă explicaţie la această t ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 419 | Data: 2009.06.25 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Marian Lupu: „Nu ar fi fost o onoare pentru mine să fi fost ales preşedinte de un parlament nu tocmai legitim”

Fostul spicher, Marian Lupu, dezminte declaraţiile lui Vladimir Voronin precum că decizia de a părăsi rândurile PCRM s-ar datora supărării pentru faptul că nu ar fi fost desemnat drept candidatul comuniştilor pentru funcţia de şef al statului. Într-un interviu publicat, miercuri, în săptămânalul de limbă rusă „SP” din Bălţi, Marian Lupu declară că „nu ar fi fost o onoare pentru mine să fi fost ales preşedintele R. Moldova de un parlament nu tocmai legitim”. Întrebat dacă, eventual, Partidul Democrat din Moldova (PDM), formaţiune la care a aderat fostul spicher, va face în viitorul Parlament coaliţie cu comuniştii î ... Citeste mai mult »

Vizitatori: 457 | Data: 2009.06.25 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Preşedintele în exerciţiu al Moldovei, Vladimir Voronin, a dezminţit zvonurile în privinţa divergenţelor în interiorul Partidului Comuniştilor (PCRM).

După cum transmite INFOTAG, despre aceasta el a declarat miercuri în cadrul unei conferinţe de presă de la Chişinău, în calitate de preşedinte al partidului. Întrebat despre plecarea ex-speakerului Marian Lupu, Voronin a spus că "orice fel de trădare este neplăcută". "Desigur, nu este plăcut un cuţit înfipt în spate. Nu trebuie exclusă plecarea nimănui din partid. Mai ales dintr-un partid ca al nostru, care este cel mai mare din republică şi numără peste 30 mii de persoane. Partidul este un organism viu, cineva vine, cineva pleacă", a spus Voronin. În acelaşi timp, el a subliniat că "nu trebu ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 460 | Data: 2009.06.25 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)