Noutati
     Forum 
       Musica
       DOWNLOAD 
     Telefonie Mobila

    –––––––––––––––
    TV Online
      Filme Online
     Radio Online
     FotoEdit Online
     Dictionar
 
Forma de Logare
Loginul Dvs. (username):
Parola (Password):
Ţine minte(
Arhiv
«  Iunie 2009  »
DLMMeJVS
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Caută
Prieteni
Online Useri

Total online: 1
Oaspeti: 1
Useri: 0
 
 
 
 
Prima pagină » 2009 » Iunie » 24 » S-au bătut până la sânge în sala de judecată

S-au bătut până la sânge în sala de judecată
3:40 AM
O busculadă violentă ca în filmele poliţiste cu pumni şi nasuri sparte, cu îmbrânceli şi lovituri, s-a produs, la sfârşitul săptămânii trecute, în una din sălile de şedinţă a Judecătoriei Călăraşi.

În chiar momentul când judecătoarea Valentina Kriucikova pronunţa sentinţa în cazul a trei foşti poliţişti ai batalionului cu destinaţie specială „Fulger”, judecaţi pentru maltratarea unui locuitor al satului Hirova, unul din cei trei inculpaţi, la auzul pedepsei de şase ani de închisoare stabilit de instanţă s-a repezit către un martor, aplicându-i două lovituri puternice în faţă, ultimul căzând jos. Imediat s-a declanşat o busculadă în care au fost atraşi mai mulţi din cei prezenţi în sala arhiplină, timp în care un alt inculpat, care a încasat prin aceiaşi sentinţă patru ani de închisoare reuşind să fugă din sală. Abia auzind ţipetele ce răzbăteau din sală, poliţiştii care stăteau după uşa sălii au intrat încercând să liniştească spiritele. Din neştiinţă, în loc să pună cătuşele inculpatului-agresor, poliţiştii i le-au aplicat martorului bătut şi însângerat.

În final ordinea a fost restabilită, judecătoarea ducându-şi la capăt misiunea, dar fără de inculpatul evadat care ar fi trebuit să fie luat imediat sub strajă. Potrivit lui Nicolae Timuş, şeful Satului Major al Comisariatului raional de poliţie, fugarul încă nu fusese prins nici până azi.

Procurorul adjunct al raionului Călăraşi, Dinu Triboi, a comunicat pentru că la demersul judecătoarei Valentina Kriucikova, Procuratura raionului va examina acţiunile ilegale ale inculpaţilor, cu urmările de rigoare şi alte aspecte ale cazului pentru a stabili circumstanţele în care sa putut produce acest incident ieşit din comun.

Vizitatori: 262 | Adaugat de: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comentarii: 0

Name *:
Email *:
Code *: