Noutati
     Forum 
       Musica
       DOWNLOAD 
     Telefonie Mobila

    –––––––––––––––
    TV Online
      Filme Online
     Radio Online
     FotoEdit Online
     Dictionar
 
Forma de Logare
Loginul Dvs. (username):
Parola (Password):
Ţine minte(
Arhiv
«  Iunie 2009  »
DLMMeJVS
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Caută
Prieteni
Useri Online

Total online: 1
Oaspeti: 1
Useri: 0
 
 
 
Prima pagină » 2009 » Iunie » 04

La alegerile parlamentare anticipate va fi organizat tradiţionalul sondaj la ieşirea de la urne, doar dacă vor fi bani. Despre aceasta a comunicat joi, 4 iunie, directorul Institutului de Politici Publice (IPP), Arcadie Barbăroşie, la un seminar cu genericul: „Exit poll în alegerile parlamentare 2009: pentru transparenţa procesului electoral”, transmite Info-Prim Neo. Potrivit lui Barbăroşie, este nevoie de circa 148 mii dolari.

Referindu-se la sondajul efectuat la 5 aprilie, directorul IPP a menţionat că este important să analizăm rezultatele obţinute şi problemele apărute: „Am avut un procent mare de refuzuri, răspunsuri negative sau nu chiar sincere, deşi interesul pentru exit-poll a fost destul de mare”.

Barbăroşie a ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 436 | Data: 2009.06.04 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Cu o zi inainte de sedinta Parlamentului, in care s-a incercat alegerea sefului statului, liderul Aliantei Moldova Noastra, Serafim Urechean a fost intr-o vizita, mai putin publica, la Moscova.

La intoarcere, Urechean a explicat tuturor ca vizita sa nu a avut nicio legatura cu alegerea sefului statului sau nealegerea acestuia. “Am fost la o zi de nastere a unui prieten, doar atat”, a spus Urechean.

Crestin si democratul Iurie Rosca are insa o alta informatie, care, pretinde, ca e una veridica.

El afirma ca Urechean s-a intalnit la hotelul “Marriott” din Moscova, in jurul orelor 1:00, cu Grigore Caramalac, cunoscut in lumea interlopa ca si “Bulgarul”, care i-ar fi indicat sa nu voteze la 3 ... Citeste mai mult »

Vizitatori: 343 | Data: 2009.06.04 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Delegaţia Republicii Moldova în Comisia Unificată de Control (CUC) îşi exprimă profunda sa îngrijorare în legătură cu evoluţia periculoasă a situaţiei în or.Bender.

Astfel, pe parcursul unei îndelungate perioade de timp Oleg Gudîmo, membrul delegaţiei regiunii transnistrene a Republicii Moldova, pune în mod nejustificat problema activităţii în Bender a instituţiilor penitenciare, subordonate Republicii Moldova.

În cadrul şedinţei CUC din 28 mai curent, acesta a făcut o declaraţie cu ameninţări deschise privind o eventuală destabilizare a situaţiei în oraş, care ar putea avea consecinţe grave. Cu regret, ceilaţi participanţi la şedinţa Comisiei nu au dat aprecierea cuvenită acestei pozi ... Citeste mai mult »

Vizitatori: 391 | Data: 2009.06.04 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Fracţiunea Partidului Cominiştilor din Republica Moldova (PCRM) va deţine în noul Parlament, în urma alegerilor anticipate, 80 % din voturi, a declarat presei preşedintele Parlamentului, Vladimir Voronin, în urmă ce alegerile repetate ale şefului statului au eşuat.

De asemenea, preşedintele Vladimir Voronin a spus că data alegerilor anticipate va fi anunţată în cadrul şedinţei Legislativului din 10 iunie, în urmă ce va fi format noul Guvern, în frunte cu Zinaida Greceanîi. Şeful statului a precizat că de la alegerile anticipate aşteaptă ca cetăţenii moldoveni să conştientizeze pe cine să susţină în viitorul Parlament şi să înţeleagă de ce fel de guvernare ... Citeste mai mult »

Vizitatori: 424 | Data: 2009.06.04 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Vladimir Vronin a desemnat-o Pe Zinaida Greceanîii la funcţia de premier. 

Asta în pofida faptului că anterior preşedintele parlamentului, Vladimir Voronin a declarat că la funcţia de premier va fi numit ex preşedintele parlamentului Marian Lupu. Liderii de opoziţie au declarat că numirea Zinaidei Greceanîii la funcţia de premier nu este o noutate, important acum este un program anticriză. Cu detalii vine corespondenta Nadia Fotescu.
Vizitatori: 375 | Data: 2009.06.04 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)