Noutati
     Forum 
       Musica
       DOWNLOAD 
     Telefonie Mobila

    –––––––––––––––
    TV Online
      Filme Online
     Radio Online
     FotoEdit Online
     Dictionar
 
Forma de Logare
Loginul Dvs. (username):
Parola (Password):
Ţine minte(
Arhiv
«  Aprilie 2024  »
DLMMeJVS
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Caută
Prieteni
Useri Online

Total online: 1
Oaspeti: 1
Useri: 0
 
 
 
Prima pagină » Arhiva de noutati

Rusia a câştigat cea de a 52-a ediţie a concursului Eurovision, de la Belgrad, cu melodia Believe, interpretată de Dima Bilan. Melodia Rusiei a primit 272 de puncte.

Pe locurile doi şi trei s-au clasat Ani Lorak din Ucraina - 230 de puncte şi Kalomira din Grecia - 218 puncte. Reprezentanţii României, Nico si Vlad Miriţă, au cântat primii în finala de la Belgrad, dar au încheiat concursul printre ultimii, cu doar 47 de puncte, obţinând locul 20, din 25. Romanii au primit punctaj maxim (12 puncte) doar de la Spania şi Republica Moldova. La ediţia din acest an, organizată în capitala Serbiei, Belgrad, au ... Citeste mai mult »

Vizitatori: 497 | Data: 2008.05.26 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

   Politia se adreseaza tutror cetatenilor, care detin informatii despre locul aflarii suspectului vinovat in jaful armat de la filiala Nr. 11 a BC “EuroCreditBank” din str. Dacia, 44, din capitala.

Semnalmentele acestuia sunt urmatoarele: virsta de aproximativ 25 de ani, inaltimea 180 cm, corpolenta slaba, par de culoarea inchisa, fata alingita, piele mulata. Imbracat in surta sportiva si pantaloni de culoare neagra, ochelari de soare negri. Po ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 471 | Data: 2008.05.26 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Republica Moldova nu va participa în acest an la finala Eurovision 2008, care va avea loc pe data de 24 mai. Piesa „A Century of Love”, interpretată de Geta Burlacu, se pare că nu a impresionat publicul, Moldova nefiind astfel printre cele 10 ţări care au reuşit calificarea.
 
Cele 10 ţări care vor participa sâmbătă, 24 mai, la finala Eurovision 2008, sunt, în ordinea extragerii, următoarele: Grecia, România, Bosnia şi Herţegovina, Finlanda, Rusia, Israel, Azerbaijan, Armenia, Polonia, şi Norvegia. Republica Moldova participă la concursul Eurovision al treilea an consecutiv. Cea mai mare perfo ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 438 | Data: 2008.05.21 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Parada minorităţilor sexuale, anunţată pentru astăzi, 11 mai, a ieşuat. Planurile gay-lor, lesbienelor, bisexualilor şi transexualilor din Republica Moldova de a susţine în mod deschis necesitatea adoptării Legii antidiscriminării au fost date peste cap de către manifestanţii ce s-au opus iniţiativei Centrului de informaţii „GenderDoc-M”. În jurul orei 11.00, autobusul cu reprezentanţii minorităţilor sexuale a fost blocat de către protestatari, reuşind să oprească parada gay-lor şi lesbienelor. Ulterior, într-un comunicat emis de „GenderDoc-M” se menţionează că poliţia de la Chişinău a permis acţiuni de violenţă împotriva reprezentanţilor minorităţilor sexuale.

Potrivit No ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 469 | Data: 2008.05.12 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

 
400 de paraşutişti, 30 de maşini de luptă şi un nou complet de tehnică de artilerie din Federaţia Rusă au fost dislocate în regiunea separatistă Abhazia din Georgia, pentru a „răspunde la orice fel de acte de agresiune din partea autorităţilor georgiene”.
 
Potrivit presei moscovite, înarmările şi completarea trupelor ruseşti din regiune au fost efectuate în urma unui apel din partea liderilor separatişti din Abhazia, în vederea asigurării unei bune îndepliniri a misiunii de pacificare din regiune.
După cum relatează AFP, Ministerul georgian de I ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 406 | Data: 2008.05.09 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Compania locală de asigurări „Moldasig” a fost procurată cu 5 milioane de dolari de grupul de asigurări „Rosgosstrah” din Rusia, care a devenit proprietar al cotei de 80% din acţiunile companiei.

Potrivit portalului Novosti-Moldova, procurarea s-a realizat prin majorarea capitalului statutar de cinci ori: de la 12 milioane de lei până la 60 milioane de lei. Actele respective vor fi remise Comisiei Naţionale a Pieţei Financiare. „Moldasig” SRL se va numi ÎM Moldo-Cipriotă Societatea Internaţională de Asigurări „Moldasig” SRL.

După finalizarea tuturor procedurilor necesare şi a înregistrării, va avea loc o conferinţă de presă cu participarea noilor pr ... Citeste mai mult »

Vizitatori: 448 | Data: 2008.05.09 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

 
Una dintre cele mai de succes trupe ale momentului, Zdob şi Zdub, a fost acţionată în judecată la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului, pentru că nu a plătit drepturile de autor la piesa „Dragă O’Tee” a compozitorului Iurie Sadovnic-Orheianu.

Sunt băieţi obraznici
În urmă cu opt ani, când încă nu aveau un nume consolidat pe piaţă, componenţii trupei Zdob şi Zdub au auzit într-un studio respectiva piesă şi imediat l-au sunat pe compozitorul Iurie Sadovnic, cerându-i permisiunea să o preia. Au primit acordul, verbal, cu con ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 602 | Data: 2008.05.09 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

  Presedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a atacat dur România, într-o emisiune televizata, în cursul careia a vorbit în limba rusa. Liderul de la Chisinau a afirmat ca, în 1992,autoritatile de la Bucuresti l-au convins pe Mircea Snegur, primul presedinte al Republicii Moldova, sa înceapa razboiul cu Transnistria. "Spun asta pentru ca trebuie sa cunoasca toata lumea ce a fost", a declarat Vladimir Voronin în cadrul emisiunii "Conversatii cu presedintele" de la postul de televiziune NIT.Voronin a sugerat ca Traian Basescu a facut declaratiile cu privire la "pretentii teritoriale fata de Ucraina" pentru a împiedica rezolvarea conflictului transnistrean. "Bucurestiul nu recunoaste existenta moldovenilor în România. Asta înseamna ca autoritatile române nu recunosc nici limba si nici natiunea moldoveneas ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 516 | Data: 2008.04.27 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Preşedintele Vladimir Voronin a declarat că i-a scris înaltului reprezentant al Uniunii Europene pentru politică externă, Javier Solana, şi i-a cerut să ridice restricţiile de călătorie impuse acum patru ani unui număr de 17 oficialităţi de rang înalt din regiunea separatistă transnistreană.

Într-un interviu la televiziune, preşedintele Voronin a spus că această cerere are la bază întâlnirea pe care a avut-o acum două săptămâni cu liderul transnistrean Igor Smirnov.

A fost prima întâlnire faţă în faţă pe care Vladimir Voronin şi Igor Smirnov au avut-o de aproape şapte ani.

Preşedintele Voronin a spus că nu doreşte în mod special să aibă din nou o întrevedere cu Igor S ... Citeste mai mult »

Vizitatori: 467 | Data: 2008.04.27 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

„Bucureştiul nu recunoaşte existenţa moldovenilor în România. Asta înseamnă că autorităţile române nu recunosc nici limba şi nici naţiunea moldovenească.
Iată acum când ne apropiem de rezolvarea problemei transnistrene, Băsescu se lansează în declaraţii cu pretenţii teritoriale faţă de Ucraina. Asta se face intenţionat. În schimb, cei de la Bucureşti l-au convins pe Snegur să înceapă războiul cu Transnistria. Spun asta pentru că trebuie să cunoască toată lumea ce a fost
”, a declarat Vladimir Voronin vineri, 25 aprilie, în cadrul emisiunii „Conversaţii cu preşedintele” de la postul de televiziune loial comuniştilor NIT
Vizitatori: 509 | Data: 2008.04.27 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

« 1 2 ... 18 19 20 21 22 »