Noutati
     Forum 
       Musica
       DOWNLOAD 
     Telefonie Mobila

    –––––––––––––––
    TV Online
      Filme Online
     Radio Online
     FotoEdit Online
     Dictionar
 
Forma de Logare
Loginul Dvs. (username):
Parola (Password):
Ţine minte(
Arhiv
«  Iulie 2009  »
DLMMeJVS
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Caută
Prieteni
Useri Online

Total online: 1
Oaspeti: 1
Useri: 0
 
 
 
Prima pagină » 2009 » Iulie » 16

Starul Real Madrid Cristiano Ronaldo s-a îndrăgostit de o italiancă, devenită faimoasă după ce a participat la ediţia locală a Big Brother şi care şi-a scos la licitaţie virginitatea pentru 1 milion de euro.

Fostul fotbalist de la Manchester United a fost surpins de fotografi în două cluburi cu starleta Raffaella Fico, potrivit revistei italiene "Chi". Fico le-a confirmat jurnaliştilor italieni că ea şi Ronaldo sunt un cuplu. Raffaela a spus: "Vorbim mult la telefon, iar eu am început să învăţ portugheza. Cred că relaţia noastră este sinceră şi nu vreau să pierd ce avem împreună. Mi-e frică să nu fac vreo greşeală. Nu vreau să vorbesc despre ce este între noi pentru că nu se întâmplă pentru public şi nu vreau să îl pierd."

Revista a publicat fotografii ale cuplului împ ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 534 | Data: 2009.07.16 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Putetea minţii pare într-adevăr nemărginită, iar persoanele paralizate au o nouă speranţă. Experimentele arată că într-un viitor nu foarte îndepărtat, vom putea mişca obiecte doar cu puterea gândului. Deocamdată, o fac maimuţele.

Secretul care face ca maimuţa să mişte braţul robotic este un cip. Mai precis, unul implantat cu ajutorul unor electrozi în cortex, care îi permite să se folosească de braţ ca şi cum ar fi al ei. De câte ori îşi face tema, maimuţa primeşte ca recompensă o înghiţitură de apă. Experimentele de la Universitatea din Pittsburgh au însă un scop foarte uman. "Va fi posibil ca cineva paralizat din cauza rănirii măduvei spinării să fie capabil, cu ajutorul unui braţ, să poată lua un pahar cu apă, să ducă paharul la gură şi să bea cu propria lor putere, doar gând ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 460 | Data: 2009.07.16 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Până la alegerile parlamentare anticipate din Republica Moldova au mai rămas 15 zile. Forfota electorală a depăşit limitele unei confruntări politice şi a devenit periculoasă pentru oamenii simpli. La Chişinău, simpatizantul unui partid de opoziţie a fost înjunghiat, iar la Nisporeni persoane înarmate ameninţă localnicii că-i vor împuşca dacă vor îndrăzni să rupă afişele cu secerea şi ciocanul încleiate noaptea pe gardurile gospodarilor.

Publicistul Petru Bogatu descrie cel mai reuşit într-un editorial apărut în Jurnal de Chişinău atmosfera în care se desfăşoară campania electorală din Republica Moldova: "Agresivi, înrăiţi şi românofobi, comuniştii par goniţi de o spaimă cumplită. Campania lor electorală dovedeşte nu atât calcul politic, cât o groază nebu ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 430 | Data: 2009.07.16 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)