Noutati
     Forum 
       Musica
       DOWNLOAD 
     Telefonie Mobila

    –––––––––––––––
    TV Online
      Filme Online
     Radio Online
     FotoEdit Online
     Dictionar
 
Forma de Logare
Loginul Dvs. (username):
Parola (Password):
Ţine minte(
Arhiv
«  Iunie 2009  »
DLMMeJVS
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Caută
Prieteni
Online Useri

Total online: 1
Oaspeti: 1
Useri: 0
 
 
 
 
Prima pagină » 2009 » Iunie » 28 » Femeile mafioţilor italieni

Femeile mafioţilor italieni
11:52 PM
Presa italiana a publicat astazi un articol despre femeile mafiotilor italieni. Daca femeile legitime ale mafiotilor nu pot avea amanti, barbatii isi pot lua amante, cu singura conditie ca acestea sa fie de origine romana, rusa, poloneza sau moldoveana.

Articolul “Femeile din sudul Gomorrei”, preluat de adevarul.it din La Repubblica, releva obiceiurile privitoare la casatoria din Sudul Italiei, mai precis la intemeierea si mentirea unei familii mafiote. Conform unui asa-zis cod al mafiotilor, sotiile acestora pot decide sa omoare pe cineva, dar nu pot avea amant si nici nu pot divorta de sotul lor. Ele pot decide sa faca investitii in nenumarate sectoare ale pietii, dar nu se pot machia atunci cand sotii lor sunt in inchisoare. Codul mafiotilor italieni prevede insa posibiliatea ca barbatul sa aiba amante. Potrivit noilor reglementari ale codului, consoartele le permit sotilor sa-si faca amante, dar acestea trebuie sa fie de origine romana, rusa, poloneza sau moldoveana.

Acestea sunt considerate de consoartele mafiotilor femei de nivel inferior, incapabile sa-si construiasca o familie. Potrivit sotiilor mafitilor aceste femei de nivel inferior nu ar fi capabile sa educe copiii intr-o maniera corespunzatoare.

Un mafiot italian care si-ar alege o amanta de aceeasi origine sau din propriul sat ar crea o situatie destabilizanta pentru care ar fi pedepsit.

Vizitatori: 447 | Adaugat de: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comentarii: 0

Name *:
Email *:
Code *: