Noutati
     Forum 
       Musica
       DOWNLOAD 
     Telefonie Mobila

    –––––––––––––––
    TV Online
      Filme Online
     Radio Online
     FotoEdit Online
     Dictionar
 
Forma de Logare
Loginul Dvs. (username):
Parola (Password):
Ţine minte(
Arhiv
«  Mai 2009  »
DLMMeJVS
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Caută
Prieteni
Useri Online

Total online: 1
Oaspeti: 1
Useri: 0
 
 
 
Prima pagină » 2009 » Mai » 30

O parte dintre cele mai recente lansări în materie de telefoane mobile sunt destinate exclusiv distracţiei. Tehnologii dedicate muzicii, camere foto de 12 megapixeli sau funcţii care permit controlul prin gesturi în jocuri sunt acum disponibile publicului larg.

Sony Ericsson a lansat pe piaţă trei noi modele de telefoane, toate fiind destinate distracţiei. Aino este prezentant de către producător ca fiind “viziunea viitorului prin muzică şi imagini”, Satio este telefonul cu cameră foto de 12 megapixeli (MP) şi Yari este dedicat jocurilor datorită tehnologiei de control prin gesturi şi mişcări.

Astfel, Sony Ericsson propune pe piaţa telefoanelor mobile trei noi modele care se întrec în MP, viteză de download, tehnologie de ultimă oră sau ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 473 | Data: 2009.05.30 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Ministrul in exercitiu al Constructiilor, Vladimir Baldovici, a recunoscut, in cadrul unei conferinte de presa, ca este unul dintre fondatorii firmei “Consfirm-Grup”, care repara acum cladirea Parlamentului.

Ministrul a tinut insa sa precizeze, pentru presa, ca nu mai are nimic in comun cu firma respectiva de mult timp, renuntand la cota-parte in “Consfirm-Grup” inca “inainte de a fi numit in functia de ministru”.

Totodata, oficialul a spus ca PCRM de mult timp a planificat repararea celor doua edificii, doar ca seceta din 2007 si inundatiile din 2008 nu le-au permis sa o faca.

Respectiv, criza din 2009 si evenimentele din 7 aprilie au creat conditii perfecte pentru repararea capitala a instituti ... Citeste mai mult »

Vizitatori: 405 | Data: 2009.05.30 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Decizia Tiraspolului de a folosi drapelul Federaţiei Ruse a şocat Ministerul Afacerilor externe rus, reprezentanţii acestuia spunând că iniţiativa este "fără precedent şi incorectă".

"În practica internaţională eu nu am mai văzut aşa ceva", a anunţat ieri locţiitorul departamentului informaţional al Ministerului Afacerilor Externe rus, Igor Leakin-Frolov. "Pentru a reacţiona la această acţiune este nevoie de o expertiză juridică", a mai spus sursa citată.
Totodată, juriştii nu au putut răspunde la întrebarea dacă această acţiune a autorităţilor de la Tiraspol nu contravine legislaţiei ruseşti. "Oricum, decizia nu este corectă, deşi noi nu am patentat drapelul. Trebuie să ne gândim", au precizat aceştia pentru Kommersant. Un alt oficial de ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 448 | Data: 2009.05.30 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Interpreta Nelly Ciobanu isi deschide astazi un magazin de incaltaminte. Magazinul se afla in inima capitalei, nu departe de Gara feroviara.

Nelly Ciobanu sustine ca in acest magazin se va vinde incaltaminte produsa exclusiv de fabricile autohtone. Prin aceasta actiune, Nelly Ciobanu urmeaza exemplul multor altor VIP-uri din tara si de peste hotare.
Nelly Ciobanu a reprezentat Republica Moldova la concursul „Eurovision Song Contest 2009”, pozitionandu-se pe treapta a 14-a.
Vizitatori: 441 | Data: 2009.05.30 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Rusia sustine autoritatile din R. Moldova pentru normalizarea situatiei din republica si considera ca tentativele de zdruncinare a identitatii si suveranitatii Republicii Moldova sint de nepermis.

O declaratie in acest sens a facut presedintele FR, Dmitri Medvedev, la ceremonia de inminare a scrisorilor de acreditare a noului ambasador al Moldovei la Moscova, Andrei Neguta.

Dupa cum transmite INFOTAG cu referire la presa rusa, Medvedev a subliniat ca Rusia sustine "conducerea moldoveana in eforturile pentru normalizarea situatiei si crearea conditiilor pentru lucrul eficient al organelor de conducere, pentru solutionarea problemelor existente in dezvoltarea statului".

La ceremonia festiva, care a avu ... Citeste mai mult »

Vizitatori: 465 | Data: 2009.05.30 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)