Noutati
     Forum 
       Musica
       DOWNLOAD 
     Telefonie Mobila

    –––––––––––––––
    TV Online
      Filme Online
     Radio Online
     FotoEdit Online
     Dictionar
 
Forma de Logare
Loginul Dvs. (username):
Parola (Password):
Ţine minte(
Arhiv
«  Mai 2009  »
DLMMeJVS
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Caută
Prieteni
Online Useri

Total online: 1
Oaspeti: 1
Useri: 0
 
 
 
 
Prima pagină » 2009 » Mai » 30 » Ultimele telefoane mobile: camere de 12MP, control prin gesturi în jocuri şi ecrane duble

Ultimele telefoane mobile: camere de 12MP, control prin gesturi în jocuri şi ecrane duble
11:13 PM
O parte dintre cele mai recente lansări în materie de telefoane mobile sunt destinate exclusiv distracţiei. Tehnologii dedicate muzicii, camere foto de 12 megapixeli sau funcţii care permit controlul prin gesturi în jocuri sunt acum disponibile publicului larg.

Sony Ericsson a lansat pe piaţă trei noi modele de telefoane, toate fiind destinate distracţiei. Aino este prezentant de către producător ca fiind “viziunea viitorului prin muzică şi imagini”, Satio este telefonul cu cameră foto de 12 megapixeli (MP) şi Yari este dedicat jocurilor datorită tehnologiei de control prin gesturi şi mişcări.

Astfel, Sony Ericsson propune pe piaţa telefoanelor mobile trei noi modele care se întrec în MP, viteză de download, tehnologie de ultimă oră sau memorie cât mai mare.

Analizate separat, Aino este un telefon cu tehnologie Wi-Fi, browser de navigaţie, funcţia Remote Play, care controlează consola PlayStation 3, ecran de 3 inch şi cameră foto de 8,1 MP.

Satio are un ecran de 3,5 inch, cameră foto de 12,1 MP şi posibilitatea de a folosi aplicaţia PlayNow.

Pentru a completa experienţa muzicală oferită, Sony Ericsson oferă în pachetul de bază căşti Wireless Stereo Headphones HBH-IS800, unul dintre cele mai mici modele de căşti pentru telefon disponibile în momentul de faţă pe piaţă.

Yari, ultima propunere Sony Ericsson de pe lista celor trei, este prezentat de către producător în câteva cuvinte-cheie: Răsuceşte, apasă, întoarce-te şi provoacă.
Noul gadget provoacă pasionaţii de jocuri pe telefonul mobil cu ajutorul celei mai recente invenţii de control prin gesturi a jocului.

Tehnologia prin control a gesturilor permite utilizatorilor să folosească mişcările propriului corp pentru a controla jocurile disponibile pe telefon. Telefonul Sony Ericsson Yari asigură acces la o gamă variată de jocuri, destinate atât pasionaţilor de tenis sau de box, cât şi celor care vor să facă mişcare pentru a se menţine în formă.

Pe lângă această nouă tehnologie, Yari oferă o cameră de 5 MP, opţiunea de music call (utilizatorii pot împărtăşi melodiile preferate cu cei care se află într-o conversaţie) şi acces direct la jocuri de pe calculator prin intermediul Gaming Carousel.

Acestea nu sunt singurele apariţii pe piaţa de profil din ultima vreme. Nokia a lansat, la nivel european, 5800 XpressMusic, un telefon cu ecran tactil de 3,2 inch, cameră de 3,2 MP, slot card de maximum 16 GB, editor fotografii pe aparat şi multe alte funcţii.

5800 XpressMusic vine cu un design atractiv, în trei culori de bază – roşu, negru, albastru – cu un ecran tactil şi dotări special create pentru iubitorii de muzică, completând lista amatorilor de distracţie pe telefon.

LG a ieşit la înaintare cu modelul Cookie, un telefon care impresionează atât prin design, cât şi prin funcţiile oferite. Ecranul de 3 inch, sensibil la atingere, cameră foto de 3 MP, două ecrane virtuale şi widget-urile ce pot fi instalate sunt doar câteva dintre funcţiile propuse de LG pentru acest nou dispozitiv.
Vizitatori: 475 | Adaugat de: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comentarii: 0

Name *:
Email *:
Code *: