Noutati
     Forum 
       Musica
       DOWNLOAD 
     Telefonie Mobila

    –––––––––––––––
    TV Online
      Filme Online
     Radio Online
     FotoEdit Online
     Dictionar
 
Forma de Logare
Loginul Dvs. (username):
Parola (Password):
Ţine minte(
Arhiv
«  Mai 2024  »
DLMMeJVS
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Caută
Prieteni
Useri Online

Total online: 1
Oaspeti: 1
Useri: 0
 
 
 
Prima pagină » Arhiva de noutati

Un spion care a transmis informaţii Rusiei despre mişcările trupelor georgiene în cursul conflictului din Osetia de Sud a fost arestat în Georgia după revolta la baza militară din centrul ţării, anunţă preşedintele Georgiei, Mihail Saakaşvili, citat de RIA Novosti în pagina electronică. Şeful direcţiei de informaţii din cadrul Ministerului georgian de Externe, responsabil de relaţiile cu NATO, a lucrat câţiva ani pentru serviciile secrete ale unui stat vecin, susţine preşedintele georgian.

“A fost recrutat în urmă cu câţiva ani şi de atunci a rămas în serviciile unui stat vecin, fapt ce a provocat un grav prejudiciu Georgiei”, afirmă Saakaşvili, fără a dezvălui numele suspectului.

Georg ... Citeste mai mult »

Vizitatori: 414 | Data: 2009.05.07 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Revolta de la baza militară din apropierea capitalei georgiene Tbilisi s-a încheiat, cei responsabili predându-se autorităţilor, potrivit informaţiilor oficiale. Presa georgiană susţine însă că o parte din autorii rebeliunii au reuşit să scape. Ministrul de Interne al Georgiei, Sota Utiaşvili, a acuzat Rusia de implicare, prin finanţarea puciştilor, potrivit agenţiei Reuters.

La rândul său, preşedintele Mihail Saakaşvili a declarat că periolul reprezentat de revolta amintită a fost considerabil, dar că în prezent situaţia este sub control. S-a pus la cale o revoltă pe scară largă în Georgia, a afirmat Saakaşvili, dar pericolul a fost izolat. El a cerut Rusiei să se abţină de ... Citeste mai mult »

Vizitatori: 416 | Data: 2009.05.06 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Megan Fox se poate bucura oficial de glorie, fiind votata cea mai sexy femeie din lume. Frumoasa bruneta s-a clasat pe primul loc in clasamentul realizat de o cunoscuta publicatie pentru barbati. Megan, care joaca rolul Mikaela Banes in continuarea filmului "Transformers: Revenge Of The Fallen", a fost urmata in top de Cheryl Cole.

Se pare, insa, ca actritei in varsta de 23 de ani ii este teama de Angelina Jolie. "Este unul dintre cei mai puternici oameni din lume, ar putea sa ma manance de vie", a declarat Fox.
Vizitatori: 476 | Data: 2009.05.05 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Dorin Chirtoacă, vicepreşedintele Partidului Liberal (PL), rămâne în funcţia de primar al capitalei. Acesta a anunţat luni, 4 mai că renunţă la mandatul de deputat obţinut în urma alegerilor din 5 aprilie.

„Voi solicita, printr-o cerere la care anexez legitimaţia de parlamentar, ca mandatul de deputat să-i fie atribuit următoarei persoane de pe lista PL”, a spus Dorin Chirtoacă, fără a-şi motiva în vreun fel decizia.

Dorin Chirtoacă a fost ales în funcţia de primar al capitalei în iunie 2007. Mandatul său expiră în 1011.

Mandatul de deputat ar putea reveni lui Boris Vieru. Acesta este de profesie filolog, are de 52 de ani şi locuieşte în municipiul Chişinău, a declarat pentru In ... Citeste mai mult »

Vizitatori: 442 | Data: 2009.05.05 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

In dimineata acestei zile, in jurul orei 10.00, trei importante institutii din Chisinau au fost evacuate, practic simultan, sub pretextul ca in sediile acestora ar fi fost plasate substante explozive.
Astfel, au fost evacuate imediat toate persoanele care ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 423 | Data: 2009.05.05 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Comisia centrală de control a declaraţiilor pe venit şi proprietate a făcut publice declaraţiile unor lideri de partid pentru anul trecut.

Preşedintele Vladimir Voronin, lider al PartiduluiComuniştilor, deţine acţiuni de peste şase mil. lei într-o bancă, un apartament pe str. Serghei Lazo, o casă cu construcţii aferente în Corjova, Dubăsari, două loturi de livadă şi o casă la Pârâta, Dubăsari, şi un garaj.

Liderul Alianţei „Moldova Noastră” Serafim Urechean are un apartament, o vilă cu teren, un garaj şi o motocicletă BMW.

Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu deţine în proprietate un apartament şi două autoturisme (Mercedes şi Volkswagen).

Liderul Partidului Liberal-Democrat din Moldova Vlad Filat - ... Citeste mai mult »

Vizitatori: 521 | Data: 2009.03.20 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Şapte poliţişti din Chicago riscă să fie pedepsiţi disciplinar după ce un adolescent de 14 ani s-a dat drept om al legii pentru mai multe ore, păcălindu-i. Tânărul a reuşit să conducă maşina poliţiei pentru două ore şi s-a dus în cinci misiuni, fără ca vreun om al legii să-şi dea seama de farsă.

Adolescentul a compărat o uniformă de poliţist de la magazin şi s-a strecurat într-una dintre secţiile de poliţie din Chicago. Timp de cinci ore s-a comportat ca un poliţist, dar niciun "coleg" de-al lui nu a sesizat că tânărul nu avea ce căuta în secţie.
Autorităţile au recunoscut că adolescentul a condus pentru două ore una dintre maşinile poliţiei şi chiar a fost trimis în cinci misiuni de rutină înainte de a ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 450 | Data: 2009.03.10 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Preşedintele Guineei-Bissau a fost omorât luni în palatul prezidenţial de mai mulţi soldaţi. Joao Bernardo Vieira a fost asasinat la câteva ore, după ce rivalul lui, comandantul forţelor armate, a fost ucis într-un atentat cu bombă.

La scurt timp, zeci de soldaţi au atacat palatul prezidenţial cu rachete şi arme automate. Ofiţerul de presă al preşedintelui a reuşit să fugă, deşi a fost lovit de un glonţ în umăr.

La puţină vreme, armata a anunţat că nu a dat nicio lovitură de stat şi că îi caută pe soldaţii-asasini, care fac parte dintr-un grup izolat.

Înalţii responsabili militari au dat de ştire că vor respecta Constituţia, care prevede că preşedintele Parlamentului devine automat şeful sta ... Citeste mai mult »

Vizitatori: 511 | Data: 2009.03.10 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Vărul lui Saddam Hussein, numit "Ali Chimicul", a primit o a treia condamnare la moarte, luni, de data aceasta pentru implicarea sa în uciderea unor şiiţi musulmani în 1999.

Ali Hassan al-Majeed a fost condamnat pentru "ucidere cu premeditare drept crimă împotriva umanităţii" şi mutarea forţată a unor civili în urma unor raiduri.

Condamnările anterioare au vizat organizarea unei campanii de genocid împotriva kurzilor în anii '80 şi uciderea a mii de şiiţi în reprimarea sângeroasă a unei revolte după războiul din Golf din 1991.

În acest al treilea dosar, armata irakiană a primit ordin să împiedice în zonele şiite, mai ales în Bagdad, demonstraţii provocate de asasinarea unui membru ... Citeste mai mult »

Vizitatori: 377 | Data: 2009.03.10 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Cea mai bună modalitate de a scăpa de traficul atât de aglomerat este să ai o maşină care să zboare. Putem fi fericiţi, pentru că în câţiva ani acest vis va deveni realitate datorită Skycar, noua maşină zburătoare. Noua maşină zburătoare, Moller M400 Skycar, poate zbura cu 579 km/oră pe o distanţă de 1.207 km. Şoferii pot să se urce la bordul ei în Londra, şi în doar 35 de minute să aterizeze la Paris.

Compania californiană Moller International susţine că vehicolul cu patru locuri a fost realizat astfel încât oricine din maşină să-l poată pilota. Tot ce trebuie să facă şoferul este să direcţioneze maşina şi să îi controleze viteza.

Skycar consumă mai puţin combustibil decât un Land Rover sau un Porsche şi ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 449 | Data: 2008.11.25 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 21 22 »