Noutati
     Forum 
       Musica
       DOWNLOAD 
     Telefonie Mobila

    –––––––––––––––
    TV Online
      Filme Online
     Radio Online
     FotoEdit Online
     Dictionar
 
Forma de Logare
Loginul Dvs. (username):
Parola (Password):
Ţine minte(
Arhiv
«  Aprilie 2024  »
DLMMeJVS
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Caută
Prieteni
Useri Online

Total online: 1
Oaspeti: 1
Useri: 0
 
 
 
Prima pagină » Arhiva de noutati

Poliţia declară că l-a arestat pe principalul suspect de comiterea jafului armat la o filială a băncii Mobiasbancă din Chişinău, pe 17 aprilie. Potrivit poliţiştilor, e vorba de un bărbat de 41 de ani, cu antecendente penale.


Suspectul a fost reţinut la Dubăsari, în urma unei operaţiuni comune a poliţiei de la Chişinău şi a miliţiei din regiunea transnistreană.

El a fost deja adus la Chişinău, unde a început ancheta preliminară, dar nu a fost încă pus sub acuzare.

Poliţia l-ar fi găsit la trei zile de la jaful bancar, dar, spune ofiţerul de presă al Ministerului de Interne, Ala Meleca, în acel moment nu s-a reuşit reţinerea lui.

„La 20 aprilie, urmăritul fusese localizat, dar ... Citeste mai mult »

Vizitatori: 706 | Data: 2008.04.26 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)


9 ani de închisoare. Această pedeapsă a fost cerută de către procuror pentru Serafim Urechean în ,,dosarul ambulanţelor’’. La rândul său, avocatul apărării a cerut achitarea integrală a clientului său. Liderul AMN califică acuzaţiile procurorului drept nefondate.

În cadrul şedinţei de judecată de astăzi în ,,dosarul ambulanţelor’’ se aştepta deciza instanţei. Aşa că liderul AMN a fost insoţit la judecătoria sectorului Centru de către mai mulţi colegi de partid. Procurorul şi-a prezentat pledoaria finală aproape o oră şi jumătate. Acesta susţine că ex-primarul de Chişinău, Serafim Urechean şi-a depăşit atribuţiile de serviciu la cumpărarea a 40 de ambulanţe în 2003 pentru spitalul de urgenţă şi astfel, ar fi admis cheltuieli nejustificate de apr ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 585 | Data: 2008.04.26 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)


  Vineri, ministrul Reintegrarii al Republicii Moldova, Vasile Sova, reprezentantul Chisinaului la negocierile pentru rezolvarea problemei transnistrene, are o intrevedere la Bender cu "ministrul de Externe" al autoproclamatei RMN, reprezentantul Tiraspolului la negocieri, Valeri Litkai. Intrevederea tete-a-tete are loc la Oficiul Misiunii OSCE din Bender, au comunicat Agentiei INFOTAG surse de la Misiunea OSCE in R.Moldova.

Philip Remler, seful Misiunii OSCE in Moldova, a declarat presei, inainte de intrevedere, ca mai inainte reprezentantii Chisinaului si ai Tiraspolului s-au declarat dispusi sa poarte consultari, iar OSCE, cu drept de mediator, le-a oferit amabil un loc pentru tratative. Intrevederea Sova-Litkai are loc cu usile inc ... Citeste mai mult »

Vizitatori: 692 | Data: 2008.04.26 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Un monument în memoria primului preşedinte al Federaţiei Ruse, Boris Elţin, a fost inaugurat astăzi la cimitirul Novodevicie din capitala rusă
Moscova, informează AP FLUX.


Potrivit Lenta.ru, la inaugurarea monumentului, care reprezintă tricolorul rusesc fluturând, au participat preşedintele rus în exerciţiu, Vladimir Putin, precum şi noul preşedinte ales, Dmitri Medvedev.
Monumentul a fost realizat, la rugămintea familiei sale,

de către sculptorul Gheorghi Frangulean ... Citeste mai mult »

Vizitatori: 586 | Data: 2008.04.24 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)


  Agenţia de presă Flux scrie că un supliment al  
cotidianului moscovit „Kommersant”, cunoscut   drept unul foarte apropiat puterii şi serviciilor speciale de la Moscova, confirmă că în 2005 autorităţile ruse ar fi pregătit o lovitură de stat la Chişinău, ... Citeste mai mult »

Vizitatori: 601 | Data: 2008.04.24 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Noi detalii în cazul operaţiunii «bicicleta». Poliţiştii au stabilit identitatea individului care joia trecută a jefuit o bancă din sectorul BOTANICA al capitalei. Mai mult ca atît se pare că forţele de ordine au o pistă destul de sigură şi merg pe urmele celui mai original jefuitor de bănci din ultimii ani.

Din informaţiile oferite de poliţie individul, care joia trecută a jefuit pe o bicicletă şi înarmat cu un automat calaşnicov banca situată pe strada Ion Vodă Viteazul 15 este Mihai Mocanu. În vîrstă de 41 de ani, acesta este căsătorit şi are şi un copil. Mai mult ca atît conform vizei de reşedinţă Mocanu locuieşte pe strada Independenţei adică în apropierea băncii pe care a jefuit-o. Poate anume aşa se explică faptul că a ştiut despre inextinţa unei camere de supraveghere şi a pazei vii în inc ... Citeste mai mult »

Vizitatori: 660 | Data: 2008.04.24 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)


Protagonista emisiunii pentru copii "Tanti Ludmila show", Ludmila Balan (mama lui Dan Balan, ex-O-Zone) cunoscuta de la TVM cu numele de alint �Tanti Ludmila� a fost invitata, ieri, la show-ul vesel al lui Catalin Maruta. Tanti Ludmila- care arata foarte bine, trebuie s-o recunoastem! - a aparut intr-o fusta atit de scurta, incit nu reusea sa-i acopere nici chilotii (tanga) si nici peisajul din jurul chiloteilor. Desi toata suflarea din platou se sufoca de ris, tanti Ludmila s-a zbuciumat prin platou, i-a facut declaratii de amor - pe note - lui Maruta si a expus vederii, cu generozitate, un posterior, ce e drept, destul de tinar.
Maruta a dormit un pic pe umarul doamnei Balan, a tinut-o de mana si a imbratisat-o.
Pe urma a cantat "Romantica", o piesa foarte frumoasa de prin anii '80. Cica a remixat piesa Dan Balan.

Piesa "Şi-aşa-mi vine.."

... Citeste mai mult »
Vizitatori: 3310 | Data: 2008.04.21 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Musica Populara Romaneasca, interpreti din Republica Moldova, shi nu numai...

Toate acestea le puteti gasi pe site-ul nostru -> "Forum » Filme & MP3 Download » MUZICA ROMANEASCA "


 



Va dorim, ascultare placuta.

Vizitatori: 668 | Data: 2008.04.11 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Parlamentul a majorat pragul electoral de la 4% la 6%.

 Majorarea respectivă a fost votată de către deputaţii comunişti şi cei ai Partidului Popular Creştin Democrat.

Liderul PPCD, Iurie Roşca a declarat:

„Am examinat cu atenţie practica ţărilor europene, am recepţionat sugestiile unor experţi europeni şi în acest sens vreau să precizez că nu există o normă europeană unică, iar 6% nu reprezintă un prag electoral care ar afecta cumva normele democratice".
Până în 2005, când au avut loc ultimele alegeri parlamentare, pragul electoral a fost, de asemenea, de 6%.După alegeri el a fost însă redus la 4% la sugestia instituţiilor europene.

Vizitatori: 623 | Data: 2008.04.11 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

  Intenţia Ucrainei de a deveni membru NATO determină Rusia să recurgă la acţiuni de şantaj împotriva acestei ţări.
În cadrul unei întrevederi cu un grup de jurnalişti moldoveni, preşedintele Comitetului pentru relaţiile cu statele CSI, din cadrul Dumei de Stat a Federaţiei Ruse, Alexei Ostrovskii a declarat că Rusia ar putea revendica Crimeea în cazul în care administraţia de la Kiev va insista asupra integrării Ucrainei în Alianţa Nord - Atlantică. Solicitat de corespondentul presa.md să comenteze declaraţia ambasadorului rus la Kiev, Victor Cernomârdin, privind eventualele probleme cu care s-ar putea confrunta Ucraina în cazul aderării, Ostrovskii a precizat că Rusia va revendica Crimeea drept reacţie la intenţiile de aderare a acesteia. „Rusia are la dispoziţie o sumedenie de mecanisme pentru a determina Ucraina să renunţe la integrarea în NATO. În acest sens, vom revendica ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 604 | Data: 2008.04.10 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

« 1 2 ... 19 20 21 22 »