Noutati
     Forum 
       Musica
       DOWNLOAD 
     Telefonie Mobila

    –––––––––––––––
    TV Online
      Filme Online
     Radio Online
     FotoEdit Online
     Dictionar
 
Forma de Logare
Loginul Dvs. (username):
Parola (Password):
Ţine minte(
Arhiv
«  Noiembrie 2008  »
DLMMeJVS
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Caută
Prieteni
Online Useri

Total online: 1
Oaspeti: 1
Useri: 0
 
 
 
 
Prima pagină » 2008 » Noiembrie » 18 » Moscova continua pregatirile pentru intalnirea Voronin-Smirnov, sustine Serghei Lavrov

Moscova continua pregatirile pentru intalnirea Voronin-Smirnov, sustine Serghei Lavrov
0:16 AM
Moscova continua pregatirile pentru intalnirea Voronin-Smirnov, sustine Serghei Lavrov.

Moscova continua pregatirile in vederea desfasurarii intalnirii presedintelui Vladimir Voronin cu liderul separatist de la Tiraspol, Igor Smirnov. O declaratie in acest sens, a fost facuta de ministrul Afacerilor Externe al Federatiei Ruse, Serghei Lavrov, in cadrul unui interviu acordat postului de radio rus, „Echo Moskvi”.

Seful diplomatiei ruse a mentionat ca presedintele rus Dmitri Medvedev s-a implicat personal ca intrevederea Voronin-Smirnov sa aiba loc cat mai curand. “O asemenea intrevedere a fost preconizata la inceputul lunii noiembrie. Insa, din pacate, nu s-a reusit desfasurarea ei”, a mentionat Serghei Lavrov, mentionand ca in prezent Rusia depune eforturi in vederea apropierii partilor catre o asemenea intrevedere. “Dupa care vom vedea ce posibilitati concrete sunt pentru a desfasura intrevederi in format “5+2””, a mai spus Lavrov.

Amintim ca ultima data, Vladimir Voronin si Igor Smirnov s-au intalnit la Bender, la 11 aprilie, dupa o pauza de sapte ani. De atunci, cei doi urmau sa aiba cateva intalniri, insa toate au esuat.

Acestia trebuiau sa se intalneasca la 25 septembrie, insa intrevederea nu a avut loc pe motiv ca partile nu au ajuns la un consens in privinta locului desfasurarii intalnirii. Chisinaul a propus sa se intalneasca la Dubasari sau Anenii Noi, insa partea transnistreana a propus la Bender.

Ulterior, Tiraspolul a propus Chisinaului ca intrevederea sa aiba loc la 9-10 octombrie, insa aceasta nu a avut loc pe motiv ca Voronin a participat la Summit-ul CSI de la Biskek, care a avut loc intre 9 si 10 octombrie.

Vizitatori: 553 | Adaugat de: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comentarii: 1
2009.03.17
1. Михаил (Kirillovs) [Entry]
Огромнейший Вам респект! Млин жаль смайла нет такого какой подходит к моим эмоциям, а то поставил бы smile


Name *:
Email *:
Code *: