Noutati
     Forum 
       Musica
       DOWNLOAD 
     Telefonie Mobila

    –––––––––––––––
    TV Online
      Filme Online
     Radio Online
     FotoEdit Online
     Dictionar
 
Forma de Logare
Loginul Dvs. (username):
Parola (Password):
Ţine minte(
Arhiv
«  Aprilie 2008  »
DLMMeJVS
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Caută
Prieteni
Online Useri

Total online: 1
Oaspeti: 1
Useri: 0
 
 
 
 
Prima pagină » 2008 » Aprilie » 24 » A fost identificat hoţul, care a jefuit filiala BC «Mobiasbank»

A fost identificat hoţul, care a jefuit filiala BC «Mobiasbank»
1:16 AM
Noi detalii în cazul operaţiunii «bicicleta». Poliţiştii au stabilit identitatea individului care joia trecută a jefuit o bancă din sectorul BOTANICA al capitalei. Mai mult ca atît se pare că forţele de ordine au o pistă destul de sigură şi merg pe urmele celui mai original jefuitor de bănci din ultimii ani.

Din informaţiile oferite de poliţie individul, care joia trecută a jefuit pe o bicicletă şi înarmat cu un automat calaşnicov banca situată pe strada Ion Vodă Viteazul 15 este Mihai Mocanu. În vîrstă de 41 de ani, acesta este căsătorit şi are şi un copil. Mai mult ca atît conform vizei de reşedinţă Mocanu locuieşte pe strada Independenţei adică în apropierea băncii pe care a jefuit-o. Poate anume aşa se explică faptul că a ştiut despre inextinţa unei camere de supraveghere şi a pazei vii în incinta băncii.

Din informaţia oferită de poliţişti Mihai Mocanu are viza de reşedinţă în apartamentul 28 al acestui bloc, se pare însă că vecinii nu ne pot povesti prea multe despre el şi asta pentru că în ultimii ani acesta a tot închiriat apartamente împreună cu soţia şi copilul său în diferite sectoare ale oraşului.

Poliţiştii au descoperit deja banii furaţi de către Mihai Mocanu, şi sunt aproape de al captura şi pe el, mai ales că portretul robot a fost înlocuit cu o fotografie reală. Forţele de ordine însă nu oferă prea multe detalii despre măsurile operativ- ivestigative pe care le întreprind. Este cunoscut doar faptul că în descoperirea crimei au fost antrenate cele mai de elită subdiviziuni ale ministerului de interne printre care şi Batalionul cu destinaţie specială «FULGER».

Chiar dacă banii furaţi din banca situată pe strada Ion Vodă Viteazul 15 au fost găsiţi, din cîte puteţi observa filiala nu şi-a reluat încă activitatea.
Vizitatori: 661 | Adaugat de: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comentarii: 0

Name *:
Email *:
Code *: