Noutati
     Forum 
       Musica
       DOWNLOAD 
     Telefonie Mobila

    –––––––––––––––
    TV Online
      Filme Online
     Radio Online
     FotoEdit Online
     Dictionar
 
Forma de Logare
Loginul Dvs. (username):
Parola (Password):
Ţine minte(
Arhiv
«  Aprilie 2008  »
DLMMeJVS
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Caută
Prieteni
Useri Online

Total online: 1
Oaspeti: 1
Useri: 0
 
 
 

  Presedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a atacat dur România, într-o emisiune televizata, în cursul careia a vorbit în limba rusa. Liderul de la Chisinau a afirmat ca, în 1992,autoritatile de la Bucuresti l-au convins pe Mircea Snegur, primul presedinte al Republicii Moldova, sa înceapa razboiul cu Transnistria. "Spun asta pentru ca trebuie sa cunoasca toata lumea ce a fost", a declarat Vladimir Voronin în cadrul emisiunii "Conversatii cu presedintele" de la postul de televiziune NIT.Voronin a sugerat ca Traian Basescu a facut declaratiile cu privire la "pretentii teritoriale fata de Ucraina" pentru a împiedica rezolvarea conflictului transnistrean. "Bucurestiul nu recunoaste existenta moldovenilor în România. Asta înseamna ca autoritatile române nu recunosc nici limba si nici natiunea moldoveneas ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 513 | Data: 2008.04.27 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Preşedintele Vladimir Voronin a declarat că i-a scris înaltului reprezentant al Uniunii Europene pentru politică externă, Javier Solana, şi i-a cerut să ridice restricţiile de călătorie impuse acum patru ani unui număr de 17 oficialităţi de rang înalt din regiunea separatistă transnistreană.

Într-un interviu la televiziune, preşedintele Voronin a spus că această cerere are la bază întâlnirea pe care a avut-o acum două săptămâni cu liderul transnistrean Igor Smirnov.

A fost prima întâlnire faţă în faţă pe care Vladimir Voronin şi Igor Smirnov au avut-o de aproape şapte ani.

Preşedintele Voronin a spus că nu doreşte în mod special să aibă din nou o întrevedere cu Igor S ... Citeste mai mult »

Vizitatori: 463 | Data: 2008.04.27 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

„Bucureştiul nu recunoaşte existenţa moldovenilor în România. Asta înseamnă că autorităţile române nu recunosc nici limba şi nici naţiunea moldovenească.
Iată acum când ne apropiem de rezolvarea problemei transnistrene, Băsescu se lansează în declaraţii cu pretenţii teritoriale faţă de Ucraina. Asta se face intenţionat. În schimb, cei de la Bucureşti l-au convins pe Snegur să înceapă războiul cu Transnistria. Spun asta pentru că trebuie să cunoască toată lumea ce a fost
”, a declarat Vladimir Voronin vineri, 25 aprilie, în cadrul emisiunii „Conversaţii cu preşedintele” de la postul de televiziune loial comuniştilor NIT
Vizitatori: 506 | Data: 2008.04.27 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)