Noutati
     Forum 
       Musica
       DOWNLOAD 
     Telefonie Mobila

    –––––––––––––––
    TV Online
      Filme Online
     Radio Online
     FotoEdit Online
     Dictionar
 
Forma de Logare
Loginul Dvs. (username):
Parola (Password):
Ţine minte(
Arhiv
«  Martie 2009  »
DLMMeJVS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Caută
Prieteni
Online Useri

Total online: 1
Oaspeti: 1
Useri: 0
 
 
 
 
Prima pagină » 2009 » Martie » 10 » Un puşti de 14 ani a condus maşina poliţiei, după ce s-a costumat ca om al legii

Un puşti de 14 ani a condus maşina poliţiei, după ce s-a costumat ca om al legii
5:13 AM
Şapte poliţişti din Chicago riscă să fie pedepsiţi disciplinar după ce un adolescent de 14 ani s-a dat drept om al legii pentru mai multe ore, păcălindu-i. Tânărul a reuşit să conducă maşina poliţiei pentru două ore şi s-a dus în cinci misiuni, fără ca vreun om al legii să-şi dea seama de farsă.

Adolescentul a compărat o uniformă de poliţist de la magazin şi s-a strecurat într-una dintre secţiile de poliţie din Chicago. Timp de cinci ore s-a comportat ca un poliţist, dar niciun "coleg" de-al lui nu a sesizat că tânărul nu avea ce căuta în secţie.
Autorităţile au recunoscut că adolescentul a condus pentru două ore una dintre maşinile poliţiei şi chiar a fost trimis în cinci misiuni de rutină înainte de a fi prins. Şeful poliţiei din Chicago, Jody Weis, a declarat că acest caz este îngrijorător şi arată multe dintre problemele cu care se confruntă autorităţile.

Ea a explicat că adolescentul s-a strecurat pe lângă poliţişti, în data de 24 ianuarie, şi a intrat pe o uşă din spate care rămăsese descuiată. Deşi a ajuns la "locul de muncă" fără insignă sau orice del de documente pentru identificare, el a fost dat în grija unui ofiţer superior, pentru instrucţie, şi i s-a dat o staţie, pentru a putea comunica în timpul serviciului. 

Apoi a fost trimis în mai multe misiuni de rutină, incluzând o arestare, unde a ţinut mâinile suspectului pentru ca un alt poliţist să pună cătuşele. Întreaga problemă a fost descoperită câteva ore mai târziu, pentru că poliţistul precoce nu avea pe uniformă o stea pe care ceilalţi colegi o au şi nici nu avea armă. 

Tânărul a fost închis, până săptămâna trecută, pentru farsa lui, iar acum este monitorizat electronic de acasă. Cei şapte poliţişti consideraţi responsabili pentru incident riscă să fie daţi afară.


Vizitatori: 445 | Adaugat de: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comentarii: 0

Name *:
Email *:
Code *: