Noutati
     Forum 
       Musica
       DOWNLOAD 
     Telefonie Mobila

    –––––––––––––––
    TV Online
      Filme Online
     Radio Online
     FotoEdit Online
     Dictionar
 
Forma de Logare
Loginul Dvs. (username):
Parola (Password):
Ţine minte(
Arhiv
«  Noiembrie 2008  »
DLMMeJVS
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Caută
Prieteni
Online Useri

Total online: 1
Oaspeti: 1
Useri: 0
 
 
 
 
Prima pagină » 2008 » Noiembrie » 14 » Procurorii au inceput verificarea activitatii postului PRO TV Chisinau

Procurorii au inceput verificarea activitatii postului PRO TV Chisinau
9:41 PM
Procuratura Generala (PG) a demarat o ancheta, in baza interpelarii deputatului Partidului Popular Crestin-democrat, Stefan Secareanu, pentru a stabili cine sunt proprietarii postului de televiziune „PRO TV Chisinau". Despre acest lucru PG l-a informat pe deputat printr-o scrisoare viceprocurorul Valeriu Botnari.

In scrisoare se spune ca legalitatea activitatii postului de televiziune „PRO TV Chisinau” este in prezent examinata de un grup de lucru constituit din reprezentantii Procuraturii Generale, a Procuraturii Anticoruptie si a Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice si Coruptiei.

Potrivit documentului citat, pana in prezent, a fost stabilit doar lantul de succesiune al fondatorilor IM „Media PRO” SRL de la momentul infiintarii, iar pentru stabilirea proprietarilor firmei off-shore „PRO Entertainment & Media Limited” din Cipru, care detine 84,36% din actiunile intreprinderii mixte „Media PRO” SRL, a fost solicitata informatia de la autoritatile Republicii Cipru.

PG a comunicat ca Inspectoratului Fiscal Principal de Stat i-a fost solicitat sa efectueze un control din care sa rezulte daca a fost sau nu respectata legislatia fiscala, in ceea ce priveste achitarea impozitelor, iar Consiliului Coordonator al Audiovizualului i s-a cerut sa verifice modul in care au fost respectate principiile comunicarii audiovizuale, prevazute de Codul audiovizualului.
Vizitatori: 438 | Adaugat de: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comentarii: 0

Name *:
Email *:
Code *: