Noutati
     Forum 
       Musica
       DOWNLOAD 
     Telefonie Mobila

    –––––––––––––––
    TV Online
      Filme Online
     Radio Online
     FotoEdit Online
     Dictionar
 
Forma de Logare
Loginul Dvs. (username):
Parola (Password):
Ţine minte(
Arhiv
«  Noiembrie 2008  »
DLMMeJVS
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Caută
Prieteni
Online Useri

Total online: 1
Oaspeti: 1
Useri: 0
 
 
 
 
Prima pagină » 2008 » Noiembrie » 14 » Pentagonul a lansat versiunea militară a YouTube

Pentagonul a lansat versiunea militară a YouTube
1:27 AM
Militarii americani, privaţi de mai mult de un an de accesul pe YouTube, au de acum un nou site asemănător, lansat de Pentagon, www.Trooptube.tv . Una dintre înregistrările video acccesibile miercuri pe pagina principală a Troop Tube era un omagiu al noului şef al comandamentului central, generalul David Petraeus, adresat trupelor sale, pentru "munca formidabilă" din Irak, Afganistan şi din alte zone. Site-ul a fost dezvoltat de societatea Delve Networks, cu sediul în Washington, şi de firma de marketing Marion Montgomery.
 
Conţinutul site-ului se poate accesa liber, însă doar de către militarii activi sau în rezervă şi de către familiile lor, care pot posta aici înregistrări video. Pentagonul a spus că circa patru milioane de persoane s-ar putea înscrie pe acest site.

În mai 2007, Pentagonul le-a interzis militarilor americani să folosească zece site-uri de socializare, ca YouTube sau MySpace, spunând că aceste conexiuni îngreunează comunicaţiile şi sunt vulnerabile în faţa pirateriei. Aceste site-uri erau în topul preferinţelor militarilor desfăşuraţi în Irak şi Afganistan, fiind o modalitate comunicare cu prietenii şi de a transmite imagini cu experienţelor de pe front.

În pofida acestei interdicţii, militarii şi-au păstrat dreptul de a scrie în jurnalele online, pe bloguri, pe reţelele de comunicaţii militare, cu condiţia de a nu transmite nimic care ar putea compromite operaţiunile armatei.
Vizitatori: 440 | Adaugat de: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comentarii: 0

Name *:
Email *:
Code *: