Noutati
     Forum 
       Musica
       DOWNLOAD 
     Telefonie Mobila

    –––––––––––––––
    TV Online
      Filme Online
     Radio Online
     FotoEdit Online
     Dictionar
 
Forma de Logare
Loginul Dvs. (username):
Parola (Password):
Ţine minte(
Arhiv
«  Noiembrie 2008  »
DLMMeJVS
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Caută
Prieteni
Online Useri

Total online: 1
Oaspeti: 1
Useri: 0
 
 
 
 
Prima pagină » 2008 » Noiembrie » 13 » Nezavisimaia Gazeta: Putin si Voronin ar putea sa bata palma la Chisinau pentru a-l demite pe Smirnov

Nezavisimaia Gazeta: Putin si Voronin ar putea sa bata palma la Chisinau pentru a-l demite pe Smirnov
11:22 PM
Premierul rus vine la summitul CSI de la Chisinau. Criza transnistreana va fi principalul subiect de discutii la intalnirea de maine a presedintelui Republicii Moldova, Vladimir Voronin, cu premierul rus Vladimir Putin. Politicienii moldoveni asteapta de la discutia dintre Voronin si Putin ca totul se va lumina in ceea ce tine de conflictul de pe Nistru, scrie Nezavisimaia Gazeta. Acestia mai considera, potrivit publicatiei ruse, ca Igor Smirnov nu duce tratative directe cu presedintele R. Moldova, desi i-a promis presedintelui Rusiei ca va face. In acest mod, Putin si Voronin ar putea sa bata palma la Chisinau pentru a-l demite pe Smirnov.
 
Nezavisimaia gazeta precizeaza ca demisia liderului transnistrean este importanta intr-o mai mare parte pentru moldoveni. Rusia ar putea sa accepte acest pas, pentru a putea stopa aderarea Moldovei la NATO si a pastra armata rusa in regiunea Transnistreana.

In acest context, publicatia rusa aminteste de recenta vizita la Chisinau a lui Jaap de Hoop Scheffer, secretarul general NATO, care a declarat public ca „NATO nu va insista ca Moldova sa renunte la neutralitate si va coopera cu ea pe viitor in masura ce vizeaza programul Parteneriat pentru pace”.

Presa ruseasca mai comenteaza ca daca discutiile dintre Putin si Voronin nu se vor solda cu nimic, atunci aceasta va afecta viitoarele tratative dintre Voronin si Medvedev.
Vizitatori: 389 | Adaugat de: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comentarii: 0

Name *:
Email *:
Code *: