Noutati
     Forum 
       Musica
       DOWNLOAD 
     Telefonie Mobila

    –––––––––––––––
    TV Online
      Filme Online
     Radio Online
     FotoEdit Online
     Dictionar
 
Forma de Logare
Loginul Dvs. (username):
Parola (Password):
Ţine minte(
Arhiv
«  Noiembrie 2008  »
DLMMeJVS
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Caută
Prieteni
Online Useri

Total online: 1
Oaspeti: 1
Useri: 0
 
 
 
 
Prima pagină » 2008 » Noiembrie » 8 » (video) Comisarul Chişinăului, Eugeniu Axentiev, a fost demis. Oficial se anunţă că a demisionat din propria dorinţă

(video) Comisarul Chişinăului, Eugeniu Axentiev, a fost demis. Oficial se anunţă că a demisionat din propria dorinţă
0:11 AM
Comisarul oraşului, Eugeniu Axentiev, a fost demis, pe când alţii susţin ca el şi-a dat demisia. Interimatul este asigurat de comisarul poliţiei municipale, Iacob Guminiţă. Această demitere are loc la doar o săptămână după Gheorghe Papuc a fost numit din nou în funcţia de ministru al afacerilor interne prin ordinul preşedintelui Voronin. Anterior, demisia lui Axentiev a fost cerută şi de către Partidul Liberal. De asemenea, fostul comisar Axentiev a fost protagonistul mai multor scandaluri de presă.
 
 Potrivit comunicatelor, în perioada în care acesta detinea postul de comisar al orasului, Axentiev a fost implicat in mai multe conflicte. În urma altercaţiei de la 5 octombrie în or. Bălţi din cadrul caravanei privind retragerea armatei ruse de pe teritoriul RM, consilierii fracţiunii Partidului Liberal din Consiliul Municipal Chişinău au pichetat Preşedinţia Republicii Moldova la 10 octombrie în semn de protest faţă de abuzurile comise de organele de poliţie şi au cerut demisia şi tragerea la răspundere a mai multor oficiali MAI, printre care şi comisarul de poliţie Eugen Axentiev.

Vă invităm să urmăriţi mai un reportaj la acest subiect, realizat de către Pro TV Chişinău:
 
 
Solicitat de ProTV, fostul comisar al oraşului nu a dorit să ofere nici-o declaraţie, însă serviciul de presă al MAI totuşi a confirmat ştirea că Axentiev a plecat.

Amintim că Eugeniu Axentiev, acum 7 ani, a accidentat mortal un copil în vârsta de 12 ani, dar a fost găsit nevinovat. Colonelul Axentiev a deţinut funcţia de comisar al Chişinăului timp de un an şi patru luni, anterior el a deţinut mai multe funcţii, fiind o perioadă comisarul sectorului Buiucani şi apoi şef al mai multor direcţii din cadrul MAI.
Vizitatori: 559 | Adaugat de: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comentarii: 0

Name *:
Email *:
Code *: