Noutati
     Forum 
       Musica
       DOWNLOAD 
     Telefonie Mobila

    –––––––––––––––
    TV Online
      Filme Online
     Radio Online
     FotoEdit Online
     Dictionar
 
Forma de Logare
Loginul Dvs. (username):
Parola (Password):
Ţine minte(
Arhiv
«  Noiembrie 2008  »
DLMMeJVS
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Caută
Prieteni
Online Useri

Total online: 1
Oaspeti: 1
Useri: 0
 
 
 
 
Prima pagină » 2008 » Noiembrie » 1 » Orange Moldova a lansat reţeaua 3G

Orange Moldova a lansat reţeaua 3G
10:48 PM
Compania de telefonie mobilă Orange a lansat reţeaua telefoniei de generaţia a treia şi a adus în R. Moldova primul iPhone 3G+. Evenimentul s-a produs în cadrul ceremoniei de deschidere a magazinul Orange Studio, în premieră pentru R. Moldova.

Directorul general al companiei, Bruno Duthoit, a menţionat că reţeaua 3G va fi disponibilă pentru toţi clienţii Orange ce dispun de un telefon compatibil cu tehnologia 3G care oferă un semnal calitativ şi stabil, calitate înaltă a vocii, apeluri video, vizionare posturi TV şi acces la Internet mobil la o viteză de până la 7,2 Mbps.

Totodată, managerul Orange a declarat că după lansarea în municipiile Chişinău şi Bălţi reţeaua de telefonie de generaţia a treia va fi disponibilă şi în celelalte regiuni ale R. Moldova.

Potrivit reprezentanţilor companiei au prezentat magazinul Orange Studio e se deosebeşte radical de celelalte puncte de vânzare Orange. Noul centru comercial are mai multe nivele cu mai multe destinaţii. Astfel, la parter, se află magazinul propriu-zis, unde pot fi cumpărate telefoane mobile, inclusiv de generaţia a treia la preţ redus şi iPhone.

Cu un nivel mai jos de parter este situat un oficiu clientelă, unde pot fi efectuate plăţile pentru abonament şi cumpărate cartele PrePay. Tot aici pot fi tipărite poze de pe mobil sau camera digitală. De asemenea, la subsol este situate oficiul Dr. Orange, destinat reparaţiei aparatelor de telefon şi consultărilor tehnice. Centrul dispune şi de o sală destinată întâlnirilor de afaceri şi conectării la internet gratuit.

Promoţia de lansare a reţelei 3 G oferă clienţilor Orange Abonament apeluri video gratuit în reţeaua Orange până la 30 noiembrie 2008, la preţul apelurilor voce în afara reţelei. Pentru clienţii PrePay apelurile video atât în reţeaua Orange, cât şi în afara reţelei, sunt la preţul apelurilor voce. Totodată, apelurile video internaţionale pentru toţi clienţii pot fi accesate la preţ de voce până la 15 decembrie 2008, după care vor fi taxate la preţuri speciale.

Odată cu lansarea 3G Orange oferă serviciul TV în direct la o calitate înaltă. Accesul la serviciul TV în direct este gratuit până la 31 decembrie 2008. Pot fi accesate 8 canale disponibile pe portalul Orange World. De asemenea, până la 30 noiembrie 2008, clienţii Orange pot beneficia de apeluri video în roaming la tarifele apelurilor voce

Toţi clienţii Orange existenţi, care dispun de un telefon 3G, pot beneficia de avantajele 3G+ în mod automat. În caz dacă telefonul nu a fost conectat la reţeaua 3G, urmează să fie selectat regimul Dual Mode din setările de reţea de pe telefon. Clienţii noi Abonament vor putea utiliza serviciile 3G+ din momentul abonării.

Utilizatorii noi PrePay, care efectuează primul apel, începând cu 1 noiembrie 2008, pe lângă telefonul mobil compatibil cu reţeaua 3G+, au nevoie şi de înregistrare la unul din magazinele Orange. Apelurile video pot fi efectuate către 37 de ţări şi 88 de operatori. De asemenea, Orange oferă roaming video cu 17 ţări.

Orange este primul operator de telefonie mobilă din R. Moldova care a obţinut licenţa pentru furnizarea serviciilor 3G.


Vizitatori: 411 | Adaugat de: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comentarii: 0

Name *:
Email *:
Code *: