Noutati
     Forum 
       Musica
       DOWNLOAD 
     Telefonie Mobila

    –––––––––––––––
    TV Online
      Filme Online
     Radio Online
     FotoEdit Online
     Dictionar
 
Forma de Logare
Loginul Dvs. (username):
Parola (Password):
Ţine minte(
Arhiv
«  Octombrie 2008  »
DLMMeJVS
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Caută
Prieteni
Online Useri

Total online: 1
Oaspeti: 1
Useri: 0
 
 
 
 
Prima pagină » 2008 » Octombrie » 29 » Moscova ameninta ca nu va uita tarile care au furnizat arme Georgiei

Moscova ameninta ca nu va uita tarile care au furnizat arme Georgiei
11:57 PM
Rusia va tine cont in politica sa pe viitor, inclusiv in domeniul cooperarii tehnico-militare, de actiunile acelor state care au alimentat cu arme Georgia si care au sustinut actiunile din august ale regimului Mihail Saakasvili impotriva Osetiei de Sud, relateaza Itar-Tass.
Potrivit sursei citate, declaratia a fost facuta de presedintele rus, Dmitri Medvedev, in cadrul reuniunii Comisiei pentru cooperarea tehnico-militare de la Moscova.

"Stim foarte bine cu cata asiduitate numeroase tari au livrat armament regimului Saakasvili, incurajandu-l spre o agresiune, iar in prezent, realizeaza planuri de reinarmare a acestui regim cu noi tipuri de armament", a afirmat Medvedev.
"Din pacate, la inarmarea Georgiei au participat si tari apropiate noua. Nu vom uita acest lucru si vom tine cont de acest aspect in colaborarea noastra viitoare cu aceste state", a subliniat liderul de la Kremlin.
 
De mentionat ca la sfarsitul lunii august, adjunctul sefului Statului Major al armatei ruse, Anatoli Nogovitin, afirma ca Georgia primeste armament din mai multe tari, intre care Bulgaria, Cehia, Macedonia, Ucraina, Serbia, Albania, Ungaria si Romania.
Recent presa rusa si cea ucraineana, a publicat niste acuzatii si la adresa Moldovei, precum ca aceasta ar fi livrat autoritatilor georgiene munitii in timpul razboiului din Osetia de Sud. Autoritatile de la Chisinau au dezmintit zvonurile, precizand ca nu efectuat in ultimul timp nici o tranzactie de vanzare a armamentului.
 

 
Vizitatori: 323 | Adaugat de: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comentarii: 0

Name *:
Email *:
Code *: