Noutati
     Forum 
       Musica
       DOWNLOAD 
     Telefonie Mobila

    –––––––––––––––
    TV Online
      Filme Online
     Radio Online
     FotoEdit Online
     Dictionar
 
Forma de Logare
Loginul Dvs. (username):
Parola (Password):
Ţine minte(
Arhiv
«  Octombrie 2008  »
DLMMeJVS
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Caută
Prieteni
Online Useri

Total online: 1
Oaspeti: 1
Useri: 0
 
 
 
 
Prima pagină » 2008 » Octombrie » 29 » Deşi este cercetat penal, Gheorghe Papuc este numit din nou în funcţia de ministru de interne

Deşi este cercetat penal, Gheorghe Papuc este numit din nou în funcţia de ministru de interne
1:07 AM
Fostul ministru de interne, Gheorghe Papuc, este numit din nou prin ordinul preşedintelui Voronin în funcţia de ministru al afacerilor interne. Funcţia a rămas vacantă după ce fostul ministru Valentin Mejinschi a fost avansat în funcţia de prim-viceprim ministru. Amintim că, anterior, presa a scris despre posibila implicare a oficialului în trafic de droguri şi armament. Ministrul este bănuit că ar fi implicat în cadrul dosarului “Heroina” şi că nu a declarat în vamă arme pe care le-a primit sau le-a facut cadou în cadrul vizitelor sale oficiale. Gheorghe Papuc a fost ministru de interne în perioada anilor 2002 - 2008.
 
În cadrul unui dosar penal intentat Procuratura Generală figurează şi ministrul de Interne, Gheorghe Papuc. Atunci, şefa serviciului de presa al Procuraturii a confirmat faptul initierii dosarului, menţionând că nu poate oferi alte detalii, pentru a nu prejudicia ancheta.
Amintim că la 20 martie curent, politia a retinut cea mai mare captura de droguri descoperita pe teritoriul R.Moldova - 200 kg de heroina in valoare de 10 mln. euro. Drogurile, care urmau sa ajunga intr-o tara europeana, au fost aduse din Afganistan, fiind impachetate in Turcia. Potrivit politiei, R. Moldova era doar tara de tranzit. Ulterior, Procuratura a anuntat ca seful Serviciilor Operative al MAI, Corneliu Savca, si alti doi colegi de-ai acestuia au fost arestati, fiind suspectati de implicare in trafic de droguri. Se crede ca cei trei ar fi trebuit sa asigure transportarea drogurilor, ascunse in saci cu fasole, prin teritoriul R. Moldova.
Vizitatori: 371 | Adaugat de: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comentarii: 0

Name *:
Email *:
Code *: