Noutati
     Forum 
       Musica
       DOWNLOAD 
     Telefonie Mobila

    –––––––––––––––
    TV Online
      Filme Online
     Radio Online
     FotoEdit Online
     Dictionar
 
Forma de Logare
Loginul Dvs. (username):
Parola (Password):
Ţine minte(
Arhiv
«  August 2008  »
DLMMeJVS
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Caută
Prieteni
Online Useri

Total online: 1
Oaspeti: 1
Useri: 0
 
 
 
 
Prima pagină » 2008 » August » 12 » Medvedev a ordonat încetarea războiului în Georgia. Saakasvili a anuntat ca Georgia se retrage din CSI

Medvedev a ordonat încetarea războiului în Georgia. Saakasvili a anuntat ca Georgia se retrage din CSI
10:34 PM
Georgia se va retrage din Comunitatea Statelor Independente (CSI), formată din fostele republici sovietice cu excepţia statelor baltice, a anunţat marţi preşedintele georgian Mihail Saakaşvili în faţa a zeci de mii de persoane reunite în capitala Tbilisi.

Presedintele georgian a indemnat ca si Ucraina şi alte state să urmeze această decizie. Preşedintele rus, Dmitri Medvedev, a ordonat încetarea focului în Georgia şi menţinerea armatei ruse în acele zone unde se află în acest moment, anunţă RIA Novosti. Potrivit AFP, decizia a fost adoptată după ce Rusia a a atacat o conductă de petrol care traversează Georgia. Aeroportul din oraşul georgian Senaki este sub controlul armatei ruse. De asemenea, preşedintele francez Nicolas Sarkozy (amintim că Franţa deţine preşedinţia UE - n.r.) a ajuns la Moscova, pentru discuţii cu Dmitri Medvedev. Preşedinţii Poloniei, Cehiei şi ai statelor baltice merg la Tbilisi. Georgia a cerut ajutor internaţional pentru că trupele ruse au ajuns la 20 de kilometri de Tbilisi. Potrivit unei declaraţii a preşedintelui georgian Mihail Saakaşvili, forţele ruse ocupă cea mai mare parte a teritoriului Georgiei. Cu toate acestea, ministrul rus al Apărării spune că armata rusă nu merge spre Tbilisi, anunţă Realitatea TV.
Vizitatori: 480 | Adaugat de: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comentarii: 0

Name *:
Email *:
Code *: