Noutati
     Forum 
       Musica
       DOWNLOAD 
     Telefonie Mobila

    –––––––––––––––
    TV Online
      Filme Online
     Radio Online
     FotoEdit Online
     Dictionar
 
Forma de Logare
Loginul Dvs. (username):
Parola (Password):
Ţine minte(
Arhiv
«  August 2008  »
DLMMeJVS
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Caută
Prieteni
Online Useri

Total online: 1
Oaspeti: 1
Useri: 0
 
 
 
 
Prima pagină » 2008 » August » 9 » Tanti Ludmila relansata de catre Dan Balan

Tanti Ludmila relansata de catre Dan Balan
6:49 AM
Basarabencele sunt recunoscute pentru frumuseţea lor, iar Tanti Ludmila, la cei 49 de ani ai săi, se mândreşte cu un trup perfect, pe care nu ezită să şi-l expună, îmbrăcând haine sumare. După ce a făcut senzaţie, în urmă cu trei luni, la emisiunea lui Măruţă, de la Pro TV, ea şi-a bătut fiul la cap să-i compună o piesă, pentru a se relansa. Mama lui Dan Bălan va filma noul videoclip în toamnă.
Prezenţă nouă în peisajul vedetelor autohtone, Tanti Ludmila se laudă cu o carieră în televiziune, în Republica Moldova, de peste 30 de ani şi acum este pregătită să dea lovitura şi în România.
Angajată a postului Romantica TV, de mai bine de un an, mama lui Dan Bălan doreşte să-şi relanseze şi cariera muzicală şi la cine ar fi putut apela dacă nu la celebrul său fiu, ale cărui melodii fac furori pe tot mapamondul?
“Am bătut palma cu mama să îi compun o piesă. Deocamdată am în minte linia melodică, dar poate mă mai răzgândesc în privinţa stilului-muzical. Oricum, eu sper ca totul să fie gata la începutul toamnei, inclusiv videoclipul”, a declarat Dan, pentru Click!.
Tanti Ludmila a făcut senzaţie în urmă cu trei luni, la emisiunea “Happy Hour” (Pro Tv), când, în timpul unui dans energic, rochiţa mult prea scurtă i-a lăsat la vedere fundul obraznic, lucrat intens la sala de fitness.
Datorită fizicului de invidiat, doamna Bălan poate fi lejer confundată cu sora sau chiar iubita fiului său, deşi datele din buletin o trădează, ea apropiindu-se cu paşi repezi de vârsta de 50 de ani.
Pe lângă numeroasele ore petrecute la sala de sport, se pare că un alt motiv al frumuseţii sale este bisturiul, mama solistului făcându-şi, în urmă cu mai mulţi ani, un lifting facial, ale cărui semne se pot vedea, cu greu, la graniţa dintre ten şi podoaba capilară.
Vizitatori: 428 | Adaugat de: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comentarii: 0

Name *:
Email *:
Code *: