Noutati
     Forum 
       Musica
       DOWNLOAD 
     Telefonie Mobila

    –––––––––––––––
    TV Online
      Filme Online
     Radio Online
     FotoEdit Online
     Dictionar
 
Forma de Logare
Loginul Dvs. (username):
Parola (Password):
Ţine minte(
Arhiv
«  Septembrie 2009  »
DLMMeJVS
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Caută
Prieteni
Online Useri

Total online: 1
Oaspeti: 1
Useri: 0
 
 
 
 
Prima pagină » 2009 » Septembrie » 8 » Sarkozy se face de râs: foloseşte numai muncitori mai scunzi decât el, pentru a părea înalt

Sarkozy se face de râs: foloseşte numai muncitori mai scunzi decât el, pentru a părea înalt
2:36 AM
Ori belgienii au ceva cu preşedintele Franţei, ori presa franceză vrea să îl prezinte pe Sarkozy ca pe unul dintre cei mai înalţi bărbaţi din ţară. Aşa se face că la o vizită făcută într-o fabrică au fost împrumutaţi muncitori care să nu fie mai înalţi decât preşedintele. Lucru observat rapid de presa belgiană şi dezminţiti vehement de la Champs Elysees.

Corespondentul postului RTBF care l-a însoţit pe Nicolas Sarkozy în vizita de joia trecută la o uzină din Normandia a făcut o listă a detaliilor care au făcut ca vizita să fie una perfectă: a fost aleasă o uzină mai izolată, unde accesul unor manifestanţi ar fi fost foarte dificil, întrebările puse managerilor au fost foarte tehnice şi cereau răspunsuri stricte, iar muncitorii cu care Sarkozy a stat de vorbă erau aduşi pe bază de voluntariat de la alte uzine.

Acest ultim aspect l-a intrigat în mod deosebit pe reporterul belgian.
Şi, într-adevăr: cu excepţia miniştrilor care-l însoţeau, nimeni din preajma lui Nicolas Sarkozy nu depăşea cei 165 de centimetri ai preşedintelui francez. O zi mai târziu, Palatul Elysée a denunţat comentariile televiziunii belgiene ca fiind "absurde şi groteşti".

Nouă, românilor, însă, astfel de aranjamente de imagine ne amintesc de Epoca de Aur, când toţi cei care intrau în contact cu Nicolae Ceauşescu în timpul unor astfel de vizite erau verificat la sânge cu mult timp înainte. Presa internaţională speculează de mulţi ani pe tema atenţiei pe care preşedintele francez o acordă propriei imagini.

Iar belgienii nu au ratat nici acum ocazia, mai ales că nu sunt la prima remarcă răutăcioasă despre Nicolas Sarkozy. Acum doi ani, tot belgienii au sugerat că atitudinea cel puţin ciudată a liderului francez la o conferinţă de presă de la summitul G8 s-ar fi datorat câtorva păhărele băute cu Vladimir Putin.

După scandalul iscat de această afirmaţie, jurnaliştii belgieni au fost nevoiţi să-şi ceară scuze, iar Sarkozy să explice ameţeala prin faptul că era... extrem de obosit.
Vizitatori: 1219 | Adaugat de: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comentarii: 0

Name *:
Email *:
Code *: