Noutati
     Forum 
       Musica
       DOWNLOAD 
     Telefonie Mobila

    –––––––––––––––
    TV Online
      Filme Online
     Radio Online
     FotoEdit Online
     Dictionar
 
Forma de Logare
Loginul Dvs. (username):
Parola (Password):
Ţine minte(
Arhiv
«  Septembrie 2009  »
DLMMeJVS
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Caută
Prieteni
Online Useri

Total online: 1
Oaspeti: 1
Useri: 0
 
 
 
 
Prima pagină » 2009 » Septembrie » 1 » Michael Jackson va fi inmormantat pe 3 septembrie, intr-un sicriu de aur

Michael Jackson va fi inmormantat pe 3 septembrie, intr-un sicriu de aur
11:35 AM
Michael Jackson va fi inmormantat pe 3 septembrie, intr-un sicriu placat cu aur si fixat in ciment, iar cei trei copii ai starului i-au scris scrisori de adio tatalui lor, care vor fi puse in interiorul sicriului, a declarat fratele starului, Marlon, intr-un interviu acordat ziarului britanic “The Mirror”.

Prince Michael, in varsta de 12 ani, Paris - 11 ani si Blanket - de 7 ani au scris “Tati, te iubim, ne este dor de tine” pe biletele care vor fi puse in sicriu, alaturi de iconica manusa alba a starului.

Sicriul placat cu aur costa circa 18 mii de lire sterline (aproximativ 20 de mii de Euro), iar starul va purta o peruca special realizata. De asemenea, el va fi machiat pentru a fi inmormantat ca si cum s-ar pregati sa intre in scena “pentru o ultima plecaciune”.

Dupa slujba de inmormantare, care va avea loc la asfintit, sicriul lui Michael Jackson va fi imediat incastrat intr-un bloc de ciment foarte gros, pentru a alunga interesul eventualilor jefuitori de morminte. Totodata, camere de luat vederi legate la senzori vor activa o alarma pentru a atentiona paznicii daca cineva incearca sa se apropie de mormant.

In contrast cu viata lui Jackson - traita in atentia publicului inca de la varsta de 5 ani - slujba de inmormantare, cu o durata de 45 de minute, va fi tinuta departe de camerele de luat vederi.

La ceremonie vor participa doar rude apropiate si cativa prieteni ai megastarului. Legendara cantareata Aretha Franklin va canta langa mormantul acestuia, iar prieteni apropiati ai lui Michael, precum Diana Ross si Berry Gordy, fondatorul labelului Motown, vor fi de asemenea prezenti la eveniment.

Michael Jackson va fi inmormantat in Holly Terrace Grand Mausoleum din cimitirul Glendale Forest Lawn, la cativa kilometri de Hollywood, in nordul Los Angelesului. Cimitirul este inchis publicului si este inconjurat de pereti inalti. Vizitarea cimitirului se poate face in baza unui act de identitate.

In cele noua saptamani care au trecut de la moartea lui Jackson, trupul sau a fost pastrat intr-o camera frigorifica la cimitirul Forest Lawn. Mama lui Michael Jackosn, Katherine, a fost cea care a decis ca trupul megastarului sa fie inghetat pana cand familia va decide locul unde cantaretul va fi inmormantat.

Desi fusese programata initial pe 29 august, de ziua de nastere a lui Michael Jackson, apoi pe 31 august, inmormantarea megastarului a fost amanata pentru data de 3 septembrie, la exact 70 de zile de la moartea artistului. Amanarea a fost motivata prin faptul ca ziua de 31 august coincide in America cu data la care reincep scolile.

Michael Jackson a decedat la 25 iunie, in urma unui stop cardiac, provocat de o deoza letala dintr-un anestezic puternic - propofol. Ancheta efectuata de politie s-a concentrat asu pra rolului avut de Conrad Murray, medicul personal al lui Jackson, Conrad Murray, suspectat de omucidere.

Vizitatori: 585 | Adaugat de: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comentarii: 0

Name *:
Email *:
Code *: