Noutati
     Forum 
       Musica
       DOWNLOAD 
     Telefonie Mobila

    –––––––––––––––
    TV Online
      Filme Online
     Radio Online
     FotoEdit Online
     Dictionar
 
Forma de Logare
Loginul Dvs. (username):
Parola (Password):
Ţine minte(
Arhiv
«  Martie 2024  »
DLMMeJVS
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Caută
Prieteni
Useri Online

Total online: 1
Oaspeti: 1
Useri: 0
 
 
 
Prima pagină » Arhiva de noutati

O busculadă violentă ca în filmele poliţiste cu pumni şi nasuri sparte, cu îmbrânceli şi lovituri, s-a produs, la sfârşitul săptămânii trecute, în una din sălile de şedinţă a Judecătoriei Călăraşi.

În chiar momentul când judecătoarea Valentina Kriucikova pronunţa sentinţa în cazul a trei foşti poliţişti ai batalionului cu destinaţie specială „Fulger”, judecaţi pentru maltratarea unui locuitor al satului Hirova, unul din cei trei inculpaţi, la auzul pedepsei de şase ani de închisoare stabilit de instanţă s-a repezit către un martor, aplicându-i două lovituri puternice în faţă, ultimul căzând jos. Imediat s-a declanşat o busculadă în care au fost atraşi mai mulţi din cei prezenţi în sala arhiplină, timp în care un al ... Citeste mai mult »

Vizitatori: 422 | Data: 2009.06.24 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Comparativ cu campania electorală precedentă, modul de finanţare a partidelor în campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate va fi monitorizat cu stricteţe.

Despre acesta a declarat marţi pentru presă vicepremierul Iurie Roşca, liderul Partidului Popular Creştin Democrat (PPCD) la depunerea de flori cu ocazia împlinirii a 19 ani de la declararea suveranităţii R.Moldova. După cum transmite INFOTAG, vicepremierul a spus că practica din campaniile electorale precedente arată că este foarte dificil să se monitorizeze devizul de cheltuieli al partidelor în campania electorală şi că acum acest lucru se va realiza cu ajutorul organelor de drept.

"Noua lege a partidelor politice nu prevede restricţii majore cu pri ... Citeste mai mult »

Vizitatori: 398 | Data: 2009.06.24 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

„Acei membri ai Guvernului care sunt pe lista PCRM, începând cu ziua de astăzi, vor fi toţi oficial degrevaţi din funcţie şi vor participa în campania electorală numai în ceea ce ţine de activităţile electorale.

În ceea ce priveşte activităţile de stat, aceştia nu vor participa deoarece vor fi suspendaţi", a declarat, marţi, 23 iunie, într-o conferinţă de presă, reprezentantul PCRM, Sergiu Sârbu.

Sârbu a accentuat că, potrivit legislaţiei, primele persoane în stat nu sunt obligate să degreveze, astfel premierul Zinaida Greceanâi şi preşedintele în exerciţiu Vladimir Voronin îşi vor continua activitatea. "Codul electoral prevede expres cine trebuie să degreveze, şeful statului şi ... Citeste mai mult »

Vizitatori: 572 | Data: 2009.06.24 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Svetlana Medvedeva, sotia liderului de la Kremlin, Dmitri Medvedev, se afla pe primul loc in topul celor mai de succes femei de afaceri din Rusia.

Intocmit de Institutul pentru Politica si Afaceri in randul femeilor puternice din Rusia, clasamentul a fost elaborat luandu-se in calcul reputatia, carisma, autoritatea , influenta politica, realizarile si creativitatea in luarea deciziilor administrative.
... Citeste mai mult »
Vizitatori: 399 | Data: 2009.06.23 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Iurie Roşca a convocat ieri, 22 iunie, prima şedinţa în calitatea sa de viceprim-ministrul al consiliului de coordonare a activităţii de prevenire şi combatere a criminalităţii şi corupţiei. Şedinţa a început cu un apel din partea lui Roşca către colegii săi în care le-a comunicat că doreşte ca structura pe care o conduce să fie cât mai transparentă, „de aceea am invitat colegii noştri din mass-media. Vă rog să nu vă simţiţi stingheriţi şi să fiţi cât mai deschişi în dezbateri şi propuneri”, a mai precizat liderul PPCD. Chiar de la începutul şedinţei, Roşca a anunţat că va face tot posibilul pentru a coordona cât mai eficient activitatea Consiliului încât acesta să obţină rezultate pozitive.

Primul care a prezentat starea lu ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 433 | Data: 2009.06.23 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

În şedinţa din 22 iunie, CEC a decis că stuenţii cu vize de reşedinţe temporare în cămin, vor trebui să voteze la secţia de votare corespunzătoare adresei căminului respectiv.

Pentru a vota în altă secţie de votare, inclusiv la domiciliul permanent, ei pot depune o declaraţie, până la 26 iunie 2009 inclusiv, la organul Administraţiei Publice Locale din localitatea în care doresc să voteze.

Declaraţia se depune personal de către solicitant la prezentarea buletinului de identitate cu fişa de însoţire în original şi în copie. După depunerea declaraţiei persoanele vor fi înscrise în lista electorală de bază a secţie de votare în care urmează să voteze. Dacă reşedinţa temporară în cămin expiră până la data alegerilor parlamentar ... Citeste mai mult »

Vizitatori: 435 | Data: 2009.06.22 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Preşedintele băncii Investprivatbank, Ivan Chirpalov, a fost reţinut alături de alţi doi angajaţi ai băncii, fiind suspectat de încălcarea „legislaţiei privind regulile de creditare".

„Preşedintele Investprivatbank se află în izolatorul Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi a Corupţiei, iar instanţa de judecată a emis astăzi pe numele lui mandat de arest pentru 25 de zile", a declarat pentru Business Expert Angela Starinschi, purtător de cuvânt la Centrul Anticorupţie.

Ea a evitat să divulge numele celorlalţi angajaţi ai Investprivatbank, care au fost reţinuţi de Centrul pentru Combaterea Crimelor Economice şi a Corupţiei.

Legislaţia prevede pentru infracţiunile de care este suspectat Ivan Chir ... Citeste mai mult »

Vizitatori: 425 | Data: 2009.06.22 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Ministrul de Externe, Andrei Stratan, care a lucrat mult timp, cot la cot, alaturi de echipa Partidului Comunistilor, se gandeste sa se retraga.

Surse din anturajul ministrului Stratan au declarat pentru Stirea Zilei ca in cel mai scurt timp oficialul isi va face publica decizia.

Se pare ca Stratan va alege o formatiune din opozitie, cu care va merge in alegerile anticipate.

Solicitat de Stirea Zilei, ministrul de Externe, Andrei Stratan, care nu este membru PCRM, a spus ca nu poate comenta aceasta informatie. “Nu confirm, dar nici nu infirm cele spuse”, a declarat Stratan.

Vizitatori: 420 | Data: 2009.06.15 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Fostul presedinte al Parlamentului si, de ieri, fost comunist, Marian Lupu a ales deja formatiunea cu care va merge la alegerile anticipate. Este vroba de Partidul Democrat, condus de Dumitru Diacov.

Surse demne de incredere au declarat, pentru Stirea Zilei, ca negocierile cu PD s-au incheiat inainte de anuntarea deciziei de catre Lupu de parasire a Partidului Comunistilor, iar intelegerile la care s-au ajuns au fost clar conditionate de fostul comunist. S-a negociat direct cu liderul PD, Dumitru Diacov, iar interesele lui Marian Lupu au fost reprezentate de fostul ministru al Economiei in guvernul comunist Tarlev, Valeriu Lazar. Potrivit intelegerii, Lupu va fi primul pe lista candidatilor Partidului Democrat la alegerile parlamentare anticipat ... Citeste mai mult »

Vizitatori: 498 | Data: 2009.06.11 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Forţele ruse l-au ucis pe liderul mişcării cecene separatiste, Doku Umarov.

Umarov a fost numit lider al mişcării separatiste în 2006, iar liderul cecen Ramzan Kadîrov a spus că Umarov este cel mai mare inamic al său.Potrivit sursei, Umarov a fost ucis într-o operaţiune specială "pe teritoriul uneia dintre republicile din Caucazul de Nord". "Sunt efectuate verificări asupra cadavrului, pentru a se realiza identificarea", potrivit sursei.În 2006, guvernul cecen susţinut de Moscova a spus că Umarov s-a predat, informaţie care era falsă. Apoi, a spus că fratele acestuia era de fapt cel care se predase.

Umarov s-a calificat ca fiind emirul "Emiratului din Caucaz".

Vizitatori: 425 | Data: 2009.06.09 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 21 22 »