Noutati
     Forum 
       Musica
       DOWNLOAD 
     Telefonie Mobila

    –––––––––––––––
    TV Online
      Filme Online
     Radio Online
     FotoEdit Online
     Dictionar
 
Forma de Logare
Loginul Dvs. (username):
Parola (Password):
Ţine minte(
Arhiv
«  Martie 2024  »
DLMMeJVS
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Caută
Prieteni
Useri Online

Total online: 1
Oaspeti: 1
Useri: 0
 
 
 
Prima pagină » Arhiva de noutati

"Carla One" va fi cel mai mare avion prezidenţial şi va fi folosit, evident, de Nicolas Sarkozy. Liderul francez şi-a botezat aeronava de 60 de milioane de euro după numele soţiei sale, Carla Bruni.

Nicolas Sarkozy şi-a botezat avionul prezidenţial după numele soţiei Vezi Galerie Articol. Sarkozy a uitat de criză şi a cheltuit 280 de milioane de euro pentru patru aeronave. Cea mai mare şi mai luxoasă dintre ele, un Dassault Falcon, va fi avionul prezidenţial, echivalentul Air Force One, folosit de preşedintele american. Numele Primei Doamne a Franţei este pictat de mână, pe o parte a fuselajului. Aeronava lui Sarkozy poate parcurge peste 10.000 de kilometri cu o singură alimentare. Interiorul este amenajat pentru 60 de pasageri. L ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 478 | Data: 2009.07.13 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Comparativ cu perioada electorală din martie-aprilie, partidele politice au început să lucreze mult mai bine. Nuştiu dacă sunt cifre care să confirme asta, însă se simte. Se simte chiar şi de peste hotare.

Politicienii şi partidele politice au devenit atât de active pe internet, încât devine amuzantă situaţie asta. Nu zic, e de bine, însă încearcă şi ei pe ultima suta de metri să facă tot ce trebuia de făcut într-un an întreg. Au început peste noapte să-şi facă conturi pe toate site-urile şi reţelele sociale posibile, postează linkuri, noutăţi, vorbesc cu lumea. Nouatatea zilei de ieri a fost lansarea lui Marian Lupu a site-ului său. Ca aspect e aproape identic cu cel a lui Barack Obama, dar prea puţin contează asta, esenţial că, ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 471 | Data: 2009.07.13 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Presa italiana a publicat astazi un articol despre femeile mafiotilor italieni. Daca femeile legitime ale mafiotilor nu pot avea amanti, barbatii isi pot lua amante, cu singura conditie ca acestea sa fie de origine romana, rusa, poloneza sau moldoveana.

Articolul “Femeile din sudul Gomorrei”, preluat de adevarul.it din La Repubblica, releva obiceiurile privitoare la casatoria din Sudul Italiei, mai precis la intemeierea si mentirea unei familii mafiote. Conform unui asa-zis cod al mafiotilor, sotiile acestora pot decide sa omoare pe cineva, dar nu pot avea amant si nici nu pot divorta de sotul lor. Ele pot decide sa faca investitii in nenumarate sectoare ale pietii, d ... Citeste mai mult »

Vizitatori: 446 | Data: 2009.06.28 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Los Angeles /California, SUA/, 26 iun. Cântăreţul american Michael Jackson, supranumit "Regele muzicii pop", a decedat joi, la vîrsta de 50 de ani, după ce fusese internat în spitalul UCLA din Los Angeles, informează AFP, citînd un site internet specializat, TMZ.com.,preluată de AGERPRES şi MOLDPRES.

Potrivit site-ului, cîntăreţul a fost victima unei crize cardiace la puţin timp după ora 12 /19h00 GMT/, iar serviciile de salvare nu au reuşit să-l reanime. Canalele de televiziune americane abia anunţaseră cu puţin timp înainte spitalizarea lui. Potrivit cotidianului Los Angeles Time, prima care a răspuns apelului de ajutor venind de la domiciliul cîntăreţului - spre 12h26 /19h26 GMT/, după aproape jumătate de oră ... Citeste mai mult »

Vizitatori: 440 | Data: 2009.06.27 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Doi tineri în vârstă de 25 şi respectiv 27 de ani au ajuns la poliţie după ce au sustras în timp record dintr-un magazin de electrocasnice din capitală opt laptopuri.

Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, cei doi tineri au spart în timp record magazinul de electrocasnice de pe bulevardul Ştefan cel Mare nr. 65 din capitală, într-un minut sustrăgând opt notebook-uri de diferite modele în sumă de circa 77 161 lei (7 mii USD). Cei doi hoţi "recordsmeni" s-au dovedit a fi Andrei Cornei, domiciliat în comuna Grătieşti, municipiul Chişinău şi Serghei Kabirovschi domiciliat în capitală. Chestionaţi de poliţişti, cei doi şi-au recunoscut în totalitate vina, ba chiar mai mult aceştia au ... Citeste mai mult »

Vizitatori: 471 | Data: 2009.06.27 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Federaţia Rusă va acorda un grant de 20 miloane de dolari americani pentru reparaţia clădirii Parlamentului după violenţele ce au avut loc la 7 aprilie 2009.

Despre aceasta a anunţat la 24 iunie, preşedintele Partidului Comuniştilor, Vladimir Voronin, transmite agenţia de presă rusa REGNUM.
Deasemenea, Voronin a spus că vizita la Moscova reprezintă asigurarea Moldovei în lupta pentru stabilitate şi suveranitate economică. "Totodată, sunt recunoscător Rusiei pentru că a înţeles situaţia noastră. Prietenul la nevoie se cunoaşte", a precizat Voronin pentru presă. Agenţia REGNUM aminteşte cititorilor săi că Federaţia Rusă i-a mai promis lui Voronin un credit de jumătate de miliard dolari americani. Despre aceasta a anunţat l ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 449 | Data: 2009.06.26 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Liderul PPCD şi noul viceprim-ministru, Iurie Roşca neagă faptul că Voronin i-ar fi propus să-l facă preşedinte al R. Moldova, aşa cum s-a zvonit anterior în presă.

Potrivit publicaţiei de limbă rusă Moldavschie Vedomosti, Voronin i-ar fi propus funcţia de preşedinte al ţării, în următoarele alegeri prezidenţiale care ar trebui să urmeze anticipatelor de la 29 iulie.

"În timpul discuţiei, Voronin mi-a spus că îmi încredinţează funcţia de vicepremier pentru a ameliora relaţiile cu România şi, ulterior, pentru a-mi oferi posibilitatea de a candida la funcţia de preşedinte al ţării", ar fi declarat Iurie Roşca, potrivit sursei citate.

Astăzi, Roşca a avut, însă, o altă explicaţie la această t ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 418 | Data: 2009.06.25 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Marian Lupu: „Nu ar fi fost o onoare pentru mine să fi fost ales preşedinte de un parlament nu tocmai legitim”

Fostul spicher, Marian Lupu, dezminte declaraţiile lui Vladimir Voronin precum că decizia de a părăsi rândurile PCRM s-ar datora supărării pentru faptul că nu ar fi fost desemnat drept candidatul comuniştilor pentru funcţia de şef al statului. Într-un interviu publicat, miercuri, în săptămânalul de limbă rusă „SP” din Bălţi, Marian Lupu declară că „nu ar fi fost o onoare pentru mine să fi fost ales preşedintele R. Moldova de un parlament nu tocmai legitim”. Întrebat dacă, eventual, Partidul Democrat din Moldova (PDM), formaţiune la care a aderat fostul spicher, va face în viitorul Parlament coaliţie cu comuniştii î ... Citeste mai mult »

Vizitatori: 456 | Data: 2009.06.25 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Preşedintele în exerciţiu al Moldovei, Vladimir Voronin, a dezminţit zvonurile în privinţa divergenţelor în interiorul Partidului Comuniştilor (PCRM).

După cum transmite INFOTAG, despre aceasta el a declarat miercuri în cadrul unei conferinţe de presă de la Chişinău, în calitate de preşedinte al partidului. Întrebat despre plecarea ex-speakerului Marian Lupu, Voronin a spus că "orice fel de trădare este neplăcută". "Desigur, nu este plăcut un cuţit înfipt în spate. Nu trebuie exclusă plecarea nimănui din partid. Mai ales dintr-un partid ca al nostru, care este cel mai mare din republică şi numără peste 30 mii de persoane. Partidul este un organism viu, cineva vine, cineva pleacă", a spus Voronin. În acelaşi timp, el a subliniat că "nu trebu ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 459 | Data: 2009.06.25 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Pentagonul a anunţat marţi înfiinţarea unui comandament militar însărcinat să reacţioneze faţă de atacurile informatice şi să lanseze ofensive pe internet, în contextul în care reţelele americane digitale sunt atacate tot mai des de hackeri şi spioni, transmite AFP.

Noul comandament informatic, aflat sub autoritatea Comandamentului Strategic American (STRATCOM), va începe să funcţioneze în toamnă, a anunţat un purtător de cuvânt al Pentagonului, precizând că responsabilităţile acestuia vor fi limitate la domeniul militar. "Riscurile legate de securitatea informatică se numără printre cele mai mari provocări economice şi de securitate naţională din secolul al XXI-lea", scria recent într-un raport Casa Albă, ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 446 | Data: 2009.06.24 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 21 22 »