Noutati
     Forum 
       Musica
       DOWNLOAD 
     Telefonie Mobila

    –––––––––––––––
    TV Online
      Filme Online
     Radio Online
     FotoEdit Online
     Dictionar
 
Forma de Logare
Loginul Dvs. (username):
Parola (Password):
Ţine minte(
Arhiv
«  August 2009  »
DLMMeJVS
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Caută
Prieteni
Online Useri

Total online: 1
Oaspeti: 1
Useri: 0
 
 
 
 
Prima pagină » 2009 » August » 28 » Coca-Cola inchide fabrica din Iasi si o muta in Republica Moldova

Coca-Cola inchide fabrica din Iasi si o muta in Republica Moldova
6:10 AM
Producatorul de bauturi racoritoare Coca-Cola HBC isi va inchide fabrica din Iasi si va transfera capacitatea de productie in Republica Moldova, ca urmare a consolidarii operatiunilor sale de imbuteliere, se arata intr-un comunicat al companiei.

Totodata, activitatile de productie de la fabrica de imbuteliere a apelor minerale din Floreni vor fi transferate la fabrica din Poiana Negri. Mugurel Radulescu, director relatii publice si comunicare al Coca-Cola HBC, a declarat pentru HotNews.ro ca fabrica din Floreni va intra in conservare, urmand a fi folosita cand vor exista varfuri de cerere. In acelasi timp, depozitul companiei din Iasi va fi reorganizat si va functiona ca Centru de Distributie in cadrul infrastructurii existente. Operatiunile de vanzari, financiar, marketing si resurse umane isi vor continua activitatea in Iasi.

Coca-Cola HBC isi consolideaza astfel operatiunile de imbuteliere din Romania la Ploiesti, Timisoara si Poiana Negri.

"Anticipam ca aceste ajustari la modul de operare al Coca-Cola HBC in Romania si Republica Moldova vor intari planurile de crestere pe termen lung din ambele tari", se arata in comunicatul companiei.

Celor 75 de angajati  din productie afectati de consolidarea afacerilor li se vor oferi pozitiile vacante disponibile in cadrul companiei, iar celor 32 de angajati din depozit, posibilitatea de a opta pentru noi locuri de munca, in conditii similare de salarizare, la contractorul care va opera Centrul de Distributie. Reprezentantii Coca-Cola au mai anuntat ca toti angajatii afectati de consolidare vor primi pachete cu o valoare intre sapte si zece salarii.

Coca-Cola HBC Romania este controlată de grupul elen Coca-Cola Hellenic Bottling Company, unul dintre cei mai mari imbuteliator de produse Coca-Cola pe plan mondial.
Vizitatori: 553 | Adaugat de: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comentarii: 0

Name *:
Email *:
Code *: