Noutati
     Forum 
       Musica
       DOWNLOAD 
     Telefonie Mobila

    –––––––––––––––
    TV Online
      Filme Online
     Radio Online
     FotoEdit Online
     Dictionar
 
Forma de Logare
Loginul Dvs. (username):
Parola (Password):
Ţine minte(
Arhiv
«  Mai 2009  »
DLMMeJVS
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Caută
Prieteni
Useri Online

Total online: 1
Oaspeti: 1
Useri: 0
 
 
 
Prima pagină » 2009 » Mai » 26

Un bătrân de 73 de ani a pus pe jar toată Anglia, după ce a dansat într-un concurs televizat.

El a demonstrat că poate sta în cap la fel ca un adolescent. Acum însă, ar putea face pușcărie, pentru ca a înșelat juriul, spunând că are probleme la un picior.


Vizitatori: 458 | Data: 2009.05.26 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Coreea de Nord a efectuat, potrivit propriilor afirmaţii, un al doilea test atomic. Potrivit agenţiei oficiale de presă de la Phenian, testul subteran efectuat în scopul creşterii capacităţii de apărare, a fost un succes.

La nivel internaţional, acţiunea ţării comuniste a stârnit îngrijorări. Preşedintele Coreeii de Sud, Lee Myung Bak a convocat o reuniune de urgenţă a cabinetului, iar armata a fost plasată în stare de alertă maximă. Totodată, Japonia a cerut o reuniune de urgenţă a Consiliului de Securitate, iar SUA au anunţat consultări urgente cu aliaţii. Un prim test nuclear efectuat de Coreea de Nord în 2006 a fost un succes parţial, potrivit experţilor. După criticile Consiliului de Securitate ONU faţă de lansarea unei rachete nord ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 425 | Data: 2009.05.26 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Reteau sociala de discutii Twitter a anuntat despre lansarea a doua platforme video online, TwitVid si Twiddeo, similare celor de la YouTube, si care va permite utilizatorilor sai sa posteze fisiere video proprii.

Pentru a putea publica pe cele doua platforme, doritorii se pot conecta folosind contul de utilizator de pe Twitter si au posibilitatea de a folosi fisiere video de pe calculator, telefonul mobil sau chiar imagini in direct de pe webcam.

Platforma gratuita de micro-blogging Twitter si-a dublat numarul de utilizatori in martie si a devenit, astfel, cea de-a treia retea de socializare online din lume, dupa Facebook si MySpace, potrivit unui studiu realizat de compania de analize web Compete.

Twitter a fost lansat in 2006, si ar ... Citeste mai mult »

Vizitatori: 341 | Data: 2009.05.26 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Industria auto americana se pregateste pentru o saptamana in care vor avea loc schimbari istorice, o data ce gigantul General Motors va inainta, cel mai probabil, cerere pentru intrarea in faliment, in timp ce viitorul companiei Chrysler va fi decis de justitia din New York.

Analistii si observatorii estimeaza ca GM, care trebuie sa prezinte pana pe 1 iunie un plan viabil de restructurare, va aege sa depuna cererea pentru intrarea in faliment pana atunci, chiar si in cazul unor concesii aprobate in ultimul moment.

Joi, producatorul auto a obtinut alte concesii din partea sindicatului UAW, al muncitorilor din industria auto americana, pentru ca vineri sa ajunga la un acord similar cu sindicatul TCA din Canada.

Desi fundamentale, aceste acor ... Citeste mai mult »

Vizitatori: 376 | Data: 2009.05.26 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)

Patru persoane au renunţat la mandatele de parlamentar obţinute în urma alegerilor din 5 aprilie, în favoarea funcţiilor actuale pe care le deţin.

Anatolie Zagorodnâi, preşedintele Comisiei juridice, pentru numiri şi imunităţi, a declarat pentru Info-Prim Neo că au depus cereri de renunţare la mandat trei deputaţi din partea Partidului Liberal (PL) şi unul din partea Partidului Comuniştilor (PCRM).

Este vorba de liberalii Dorin Chirtoacă, primarul general al municipiului Chişinău, Nistor Grozavu, viceprimar de Chişinău, şi Valeriu Nemerenco, pretorul sectorului Buiucani.

Locurile celor trei ar urma să fie ocupate de candidaţii supleanţi din partea PL: Boris Vieru, redactor-şef al revistei Natura, Ion Apostol, om de afaceri, şi Mihail Câ ... Citeste mai mult »
Vizitatori: 469 | Data: 2009.05.26 | Rating: 0.0/0 | Comentarii (0)