Noutati
     Forum 
       Musica
       DOWNLOAD 
     Telefonie Mobila

    –––––––––––––––
    TV Online
      Filme Online
     Radio Online
     FotoEdit Online
     Dictionar
 
Forma de Logare
Loginul Dvs. (username):
Parola (Password):
Ţine minte(
Arhiv
«  Noiembrie 2008  »
DLMMeJVS
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Caută
Prieteni
Online Useri

Total online: 1
Oaspeti: 1
Useri: 0
 
 
 
 
Prima pagină » 2008 » Noiembrie » 10 » Obama este un preşedinte frumos şi “bronzat”

Obama este un preşedinte frumos şi “bronzat”
5:13 AM
Declaraţia a fost făcută de premierul italian Silvio Berlusconi după o întâlnire cu liderul rus Dmitri Medvedev.

Declaraţia premierului a stârnit hohote printre ziarişti. Însuşi bronzat tot timpul anului, Berlusconi este cunoscut pentru declaraţiile sale piparate.
Aflat la Moscova la o întâlnire cu preşedintele Dmitri Medvedev, premierul italian Silvio Berlusconi a dat-o în bară din nou. Se pare, intenţionat. El l-a numit  pe noul preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, ca fiind “tânăr, frumos şi…. bronzat”.

Cei prezenţi în sala de conferinţe au râs cu poftă, iar Silvio Berlusconi s-a mai înscris odată în istorie cu o nouă perlă. Premierul italian a găsit de cuviinţă să facă mai apoi o precizare, dar şi aceasta deocheată. El a spus: “Dacă unii nu au simţul umorului, este problema lor. Dumnezeu să ne salveze de imbecili!”.

Criticat pentru această “gafă”, Silvio Berlusconi a spus că este vorba de “o glumă”, calificându-i “imbecili” pe cei care l-au criticat.

“Domnule prim-ministru, vă daţi seama că declaraţiile despre Barack Obama sunt o ofensă la adresa Statelor Unite. De ce nu prezentaţi scuze?”, l-a întrebat vineri, la Bruxelles, un jurnalist de la agenţia americană Bloomberg. “Şi tu eşti pe lista celor despre care am vorbit ieri. Bravo, altcineva”, a răspuns nervos Silvio Berlusconi, ridicându-se şi părăsind sala. “Tu trebuie să prezinţi scuze Italiei”, i-a mai spus Berlusconi jurnalistului la ieşire.

Potrivit ziarului bucureştean Adevărul, “gluma” (considerată de mulţi o adevărată gafă) a făcut înconjurul lumii şi a iscat un scandal de proporţii în Italia. În faţa reacţiilor vehemente, Berlusconi nu a dat înapoi, ci s-a apărat în stilul lui caracteristic, susţinând că “a fost doar o drăgălăşenie”.


Vizitatori: 520 | Adaugat de: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comentarii: 0

Name *:
Email *:
Code *: