Noutati
     Forum 
       Musica
       DOWNLOAD 
     Telefonie Mobila

    –––––––––––––––
    TV Online
      Filme Online
     Radio Online
     FotoEdit Online
     Dictionar
 
Forma de Logare
Loginul Dvs. (username):
Parola (Password):
Ţine minte(
Arhiv
«  Iunie 2008  »
DLMMeJVS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Caută
Prieteni
Online Useri

Total online: 1
Oaspeti: 1
Useri: 0
 
 
 
 
Prima pagină » 2008 » Iunie » 2 » Separatistii de la Tiraspol cauta aliati la Bruxelles si Washington, declarand ca vor sa intre in Uniunea Europeana

Separatistii de la Tiraspol cauta aliati la Bruxelles si Washington, declarand ca vor sa intre in Uniunea Europeana
10:09 PM
  Dezamagiti de actiunile Moscovei in relatiile cu Transnistria, separatistii de la Tiraspol cauta aliati la Bruxelles si Washington, declarand ca vor sa intre in Uniunea Europeana, scrie presa.md citata de DECA-press.
      Potrivit unor surse din cadrul legislativului transnistrean, politica incoerenta a Moscovei in ceea ce priveste regiunile separatiste din spatiul CSI, poate genera distantarea acestora de Rusia si apropierea de UE. Mai mult, Tiraspolul negociaza activ cu UE viitorul sau statut, Bruxelles-ul creand, in acest sens, un fond special pentru reglementarea conflictului transnistrean.
      Potrivit portalului presa.md, reprezentantul special pe probleme interparlamentare al Sovietului Suprem de la Tiraspol, Grigori Maracuta, a declarat ca Transnistria va actiona pe toate fronturile, inclusiv va intensifica relatiile cu Uniunea Europeana.


„Ce ne ramane de facut daca Rusia ne-a lasat singuri fata-n fata cu Moldova? Ce-i rau in faptul daca Transnistria va adopta cursul de integrare in Uniunea Europeana”, se intreaba Maracuta.
      Totodata, potrivit unor surse din cadrul Sovietului Suprem de la Tiraspol, UE s-a activizat foarte mult in regiune, incercand sa lamureasca populatiei avantajele integrarii in Europa si ca garantiile UE sunt mult mai solide decat cele a Rusiei si Ucrainei.
Vizitatori: 503 | Adaugat de: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comentarii: 0

Name *:
Email *:
Code *: